ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Δήλωση σχετικά με συκοφαντικά δημοσιεύματα

logo ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ

Κατά κοινή διαπίστωση κάποιοι συνετέλεσαν ώστε η εκλογική αντιπαράθεση στην πόλη μας να κινηθεί σε αρκετά χαμηλό επίπεδο. Σε όλη την προεκλογική περίοδο οι ίδιοι επιδόθηκαν συστηματικά με κάθε μέσο, γραπτά και προφορικά στη διακίνηση διαφόρων συκοφαντιών σε βάρος του επικεφαλής μας Βαγγέλη Ντηνιακού καθώς και άλλων μελών του συνδυασμού μας. Συνέχισαν την υποχθόνια τακτική τους κρυπτόμενοι μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής των εκλογών διακινώντας ένα ανώνυμο φυλλάδιο με ανιστόρητες συκοφαντίες. Ο σκοπός ολοφάνερος. Να παραπλανήσουν τους συμπολίτες μας για να μπορέσουν να συνεχίσουν την αποτυχημένη παρουσία τους.

Έτσι έφθασαν να συνεχίζουν και μετά τις εκλογές τα ψεύδη και τη λασπολογία κατά μελών της παράταξής μας. Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να φορτώσουν σε άλλους πρακτικές διαπλοκής και διαφθοράς που οι ίδιοι συνηθίζουν. Επιλέγουν μάλιστα συγκεκριμένα πρόσωπα του «Χαϊδάρι Ξανά» που είναι γνωστό ότι αντιστάθηκαν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα διαφόρων προελεύσεων προτάσσοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης και τη συνέπεια στις ηθικές και πολιτικές τους αρχές.

Αυτές οι συμπεριφορές όμως δεν είναι προσβλητικές μόνο για τα πρόσωπα τα οποία επιδιώκουν να θίξουν αλλά και για το υγιές πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον που θέλουμε και αξίζουμε στην τοπική μας κοινωνία, το Χαϊδάρι. Θεωρώντας καθήκον μας να μπει φραγμός σε αυτή την ασύδοτη και δόλια συμπεριφορά, κάνουμε γνωστό προς όλους όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτές τις αθλιότητες-ακόμη και αναπαράγωντάς τες- ότι το λόγο θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη στην οποία είναι επιβεβλημένη η προσφυγή.

«Χαϊδάρι ξανά» – Βαγγέλης Ντηνιακός