ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Στην τοπική αγορά της πόλης ο Βαγγέλης Ντηνιακός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των περιοδειών του Βαγγέλη Ντηνιακού στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μαζί με μέλη και στελέχη της παράταξης του «Χαϊδάρι Ξανά».

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και παράλληλα τους ενημέρωσε για την σημασία και την λειτουργία της αναλογικής και ψηφιακής πλατφόρμας Haidari-agenda.

Συζητώντας με κατοίκους του Δάσους

Συζητώντας με κατοίκους του Δάσους

Το πρόγραμμα των περιοδειών ξεκίνησε το Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου στα καταστήματα του Δάσους Χαϊδαρίου με πολλούς συμπολίτες μας να δείχνουν ενδιαφέρον για την πλατφόρμα, και για το πώς αυτή λειτουργεί. Ταυτόχρονα έγιναν γνωστά και καταγράφηκαν αρκετά προβλήματα που βιώνουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους.

Εξηγώντας τις λειτουργίες της πλατφόρμας

Εξηγώντας τις λειτουργίες της πλατφόρμας

Στις 22 Οκτωβρίου ακολούθησε η Γρηγορούσα όπου ο δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής το Βαγγέλη Ντηνιακό επισκέφθηκε τα καταστήματα της Φαβιέρου συνεχίζοντας το διάλογο και την ενημέρωση με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.

Κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων της Γρηγορούσας

Κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων της Γρηγορούσας

 

dsc01534

Την σκυτάλη πήρε στις 5 Νοεμβρίου η Αγωνιστών Στρατοπέδου. Στην συζήτηση με τους επαγγελματίες και τους πολίτες διατυπώθηκαν και πάλι προβλήματα και ερωτήματα,καθώς και προτάσεις που έχουν τεθεί από τους ίδιους στη δημοτική αρχή, χωρίς ωστόσο κάποια εξέλιξη.

Στο πλευρό των επαγγελματιών του Χαϊδαρίου

Στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών

dsc01918

Το κλείσιμο σε αυτή την σειρά περιοδειών του Βαγγέλη Ντηνιακού και της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά έγινε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στην Στρατάρχου Καραϊσκάκη. Έγινε επίσης διάλογος με τους επαγγελματίες και τους πολίτες οι οποίοι έκαναν τις αγορές τους στα καταστήματα, για το πώς μπορεί να στηριχθεί και να είναι ελκυστική η τοπική αγορά.Επίσης υπήρξε ενδιαφέρον για την λειτουργία της πλατφόρμας και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πολλοί ζητούσαν το φυλλάδιο για να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια.

kar
Οι περιοδείες του συνδυασμού που ξεκίνησαν με τις λαϊκές αγορές και συνεχίστηκαν στην φάση αυτή με τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα συνεχιστούν σε επόμενο στάδιο σύντομα σε όλες τις γειτονιές με την επιδίωξη της συνάντησης και συζήτησης με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας έτσι ώστε το πρόγραμμα του συνδυασμού να απαντάει σε κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη των κατοίκων της πόλης μας.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός με στελέχη του συνδυασμού του

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός με στελέχη του συνδυασμού του