ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκα το 1986 στο Χαϊδάρι, όπου μεγάλωσα και διαμένω μέχρι σήμερα με την οικογένειά μου. Κατάγομαι από την Λαμία και την Βόρεια Εύβοια. Αποφοίτησα το 2004 από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Χαϊδαρίου. Το 2009 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή των Αθηνών και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA Graduate Business School, αποκτώντας ειδίκευση σε θέματα εταιρικού και χρηματοοικονομικού δικαίου. Παράλληλα το 2019 αποφοίτησα και από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Έκανα την πρακτική μου άσκηση στη νομική υπηρεσία του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) ενώ κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας παρείχα τις υπηρεσίες μου στη νομική υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζομαι ως δικηγόρος, διατηρώντας τα δικά μου δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Χαϊδάρι με ειδίκευση σε υποθέσεις αστικού, ποινικού, εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου.
Πιστεύοντας ακράδαντα στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας και στην ανάγκη νέοι άνθρωποι, με όραμα, στόχους και αποφασιστικότητα να βγουν μπροστά και να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της πόλης τους αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός».