ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ(ΔΩΡΑ)

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΔΩΡΑ (ΘΕΟΔΩΡΑ)
ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Γεννήθηκε το 1980, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Εργάζεται ως Γραμματέας πλοιοκτήτη σε Ναυτιλιακή εταιρεία.
Ανήκει σε μια οικογένεια που πάντα είχε ευαισθησία για τα κοινά δρώμενα – Θείος της είναι ο Αδαμίδης Απόστολος (Τόλης) – με καταγωγή από τα Ιωάννινα και για χρόνια συμμετείχε ενεργά στα κοινά.
Τα τελευταία 2 χρόνια είναι ενεργό μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου ‘Δωδωναίων Φώς’, με συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου.
Η κοινωνική της δράση ξεκίνησε στο λύκειο, με συμμετοχή σε περιβαλλοντικές ομάδες. Η ανάγκη της για προσφορά την ώθησε να είναι μέλος της οικολογικής οργάνωσης ‘Greenpeace’ και της φιλανθρωπικής οργάνωσης ‘ActionAid’. Τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει εθελοντικά και στις δράσεις για την οικονομική στήριξη του Χριστοδούλειου Ιδρύματος.
Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός. Εδώ και 2 χρόνια είναι διαχειρίστρια του Haidari-agenda, της διαδικτυακής πλατφόρμας της παράταξης, για την οποία βραβεύτηκαν πανελλήνια το 2016, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τη δημιουργία και υλοποίηση της.