ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΕΡΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Αγγελέρη-Ευαγγέλου γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1965 στην Αθήνα. Διαμένει μόνιμα και εργάζεται 30 χρόνια στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Παπασταματάκη και έχει 2 γιούς οι οποίοι είναι 26 και 24 ετών.Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι Αθήνας Νοσηλευτική και από το 1989 εργάζεται στο Ψ.Ν.Α “ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟ”,ως νοσηλεύτρια.Κατέχει τον τίτλο της ειδικότητας νοσηλευτή ψυχικής υγείας.Παρακολούθησε το πρόγραμμα ενέργειας συνεχιζόμενης κατάρτισης “Ψυχολογική Αντιμετώπιση και στήριξη ασθενών και οικογενειών” πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού για την στήριξη της αποασυλοποίησης.Eπίσης το ετήσιο πρόγραμμα “Εισαγωγή στην Θεωρία και Πράξη της Ομαδικής Ψυχοθεραπείας κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδας “καθώς και συνέδρια και σεμινάρια σε θέματα που προάγουν την υγεία και τις Υπηρεσίες της. Από το 2007 είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟΥ και από το 2010 αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου , έρχονται μετά από χρόνια φθίνουσας πορείας της πόλης μας και μας <<φωναζουν>> πως δεν μπορεί να υπάρξει άλλος χαμένος χρόνος.
Ήλθε νομίζω η στιγμή , που πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε σε τι πόλη θέλουμε να ζούμε, χωρίς να δίνουμε ελαφρυντικά ούτε στους εαυτούς μας σαν δημότες ούτε σε αυτούς που διοίκησαν και είχαν την τύχη της πόλης μας στα χέρια τους τα τελευταία χρόνια.
Έτσι λοιπόν , πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στα κοινά της πόλης μας θέτοντας
υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο Συνδυασμό ‘’ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ’’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό , για να μπορέσουμε να ‘’νοικοκυρέψουμε’’ επιτελούς την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Για να κάνουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ, ΞΑΝΑ, μια πόλη σύγχρονη , σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σήμερα, μια ενεργή πόλη , καθαρή και προσβάσιμη στους κατοίκους και
τους επισκέπτες της, με υποδομές, ποιότητα ζωής, που θα δίνει ευκαιρίες και όραμα για το αύριο με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον δημότη και τα προβλήματά του.
Μαζί με τον Βαγγέλη Ντηνιακό , ένα νέο άνθρωπο, με ικανότητες, με θέληση, όραμα και
διάθεση για σκληρή δουλεία που μάχεται και θα μάχεται για το καλύτερο ,μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να κάνουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ , πρότυπο για τα Δυτικά Προάστια, αφήνοντας πίσω μας την
σημερινή απαράδεκτη εικόνα της πόλης μας.
Στις 26 του Μάη, μαζί με τον συνδυασμό, ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ , ας πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε την πόλη μας για εμάς και τα παιδιά μας.
Κλείνοντας, ελπίζω , πως σε αυτή την προσπάθεια, θα έχω την στήριξη σας και να είστε βέβαιοι πως θα  διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
FACEBOOK: ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΕΡΗ