ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Σεβασμός στην καθημερινότητα……

 

Πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες μας είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, είτε με τον συνδυασμό μας είτε με κάποιον άλλο. Ανάμεσα σε όλους αυτούς, αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού να είμαι και εγώ υποψήφια με έναν ξεκάθαρο στόχο και ένα κοινό όραμα.

Όπως στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έτσι και στον Δήμο έχω μάθει πως κάθε προσπάθεια κρίνεται από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται από τις λεπτομέρειες.

Η ποιότητα της ζωής των κατοίκων δεν βελτιώνεται αόριστα και με μεγάλες κουβέντες, αλλά με πολλές, στοχευμένες, καθημερινές, μικρές, οργανωμένες παρεμβάσεις.

Η ζωή μιας μητέρας που βγάζει τα παιδιά της βόλτα στην πόλη μας βελτιώνεται  όταν κάθε πεζοδρόμιο έχει ισόπεδες επισημασμένες διαβάσεις, όταν η οδοσήμανση είναι ολοκληρωμένη, όταν οι πλάκες πεζοδρομίου δεν έχουν υποχωρήσει, όταν ο φωτισμός είναι σωστά συντηρημένος, όταν οι παιδικές χαρές είναι πιστοποιημένες, καθαρές και ασφαλείς για τα παιδιά μας.

Η ζωή ενός επαγγελματία που σέβεται τους κανόνες στην πόλη μας βελτιώνεται όταν οι υπηρεσίες του δήμου δεν δημιουργούν εμπόδια στην καθημερινότητά του και στη εργασία του, αλλά βρίσκονται συμπαραστάτες και αρωγοί του.

Η ζωή ενός μαθητή βελτιώνεται όταν τα σχολεία μας προσφέρουν ασφάλεια, ζεστές αίθουσες το χειμώνα και δροσερές το καλοκαίρι, χώρους άθλησης, χώρους έμπνευσης για αυτή την ηλικία.

 

Κάθε συμπολίτης μας έχει να αντιμετωπίσει ούτως ή άλλως πολλά προβλήματα στη σημερινή εποχή . Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσουμε αν ο δήμος Χαϊδαρίου θα του προσθέτει και νέα προβλήματα ή θα καταφέρει με πρόγραμμα και έμφαση στη λεπτομέρεια να κάνει την καθημερινότητά του περισσότερο σύγχρονη, ασφαλή, ποιοτική, βιώσιμη. Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσουμε αν ο δήμος Χαϊδαρίου θα σέβεται τους πολίτες του, ώστε και οι πολίτες να σέβονται το Δήμο μας.

 

Η Κωνσταντίνα Χρονοπούλου είναι Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στην μελέτη σύνθετων μεταλλικών και συμβατικών κτιρίων. Γεννήθηκε το 1979 στο Χαϊδάρι, όπου  ζει και εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Τσέτσο, ελεύθερο επαγγελματία και μητέρα δύο κοριτσιών.