ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Ήθελα να σας συστηθώ ως υποψήφιο μέλος του συνδυασμού Χαϊδάρι Ξανά με τον Βαγγέλη Ντηνιακό.

Μεγάλωσα και μένω 40 σχεδόν χρόνια στο Χαϊδάρι! Έχω επίσης δυο παιδιά στα σχολεία του Χαϊδαρίου!

Εδώ ψωνίζω, δουλεύω, διασκεδάζω, ζω!

Θα ήθελα και εγώ να μπορεί η οικογένεια μου, να ζει και να δραστηριοποιείται σε μια όμορφη, ανθρώπινη πόλη. Τα παιδιά μας, να απολαμβάνουν την καθαριότητα, τις αθλοπαιδιές και ότι αρμόζει για να έχουν ένα βιοτικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο εφάμιλλο με τις καλύτερες συνοικίες αυτής της χώρας .

Θα ήθελα με την προσφορά μου στο Δήμο μας, που είναι θετικά γνωστός και ξεχωριστός από τα έργα του ”Κυριάκου Ντηνιακού”, να συμβάλλω με οδηγό τώρα ,τον Βαγγέλη Ντηνιακό, στην καλαίσθητη πάλι εσωτερική και εξωτερική μορφή της γειτονιάς, της πόλη μας.

Να βοηθήσω στην ισότητα των ανθρώπων και των φύλλων με τις ίσες ευκαιρίες σε πνευματικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς.

Επειδή αγαπώ την πόλη μου, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά θα ήθελα να προσφέρω με ό,τι μπορώ για να μην ντρέπονται για το που μένουν και να είναι περήφανα για τον τόπο τους!

Για αυτό είμαι σε αυτό τον συνδυασμό που αποτελείται από νέους , δημιουργικούς ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, που θέλουν μόνο το καλό και το ξεχωριστό!

Γιατί ο ίδιος ο Βαγγέλης Ντηνιακός, είναι ένας πραγματικά άξιος και ειλικρινής νέος με όρεξη και κουράγιο να αντιμετωπίσει τις συμπληγάδες της εποχής και όλοι εμείς μαζί του και εγώ με την σειρά μου μάχιμοι στον όμορφο αγώνα για το μεγάλο ΝΑΙ στους ΝΕΟΥΣ στην ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ στην ΟΜΟΡΦΙΑ στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην ΕΞΕΛΙΞΗ!!

Ευχαριστώ.

Σταύρος Χιώτακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος