ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο γίνομαι δέκτης μηνυμάτων, αλλά κυρίως προτροπών, να τολμήσω και να βγω μπροστά για να συμβάλλω στην ανανέωση του αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι της πόλης μας.

Στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου δεν δίστασα ούτε στιγμή να αγωνιστώ για τις αξίες και τα πιστεύω μου. Δεν φοβήθηκα να διεκδικήσω την συμμετοχή της νέας γενιάς στα κοινά.

Στην κρίσιμη καμπή προς την οργανωτική ανασυγκρότηση του Δήμου μας επέλεξα, ως νέος άνθρωπος, μακριά από προσωπικές στρατηγικές, να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης. Για τους συμπολίτες μας που βιώνουν μια σκληρή καθημερινότητα.

Στις 26 Μαΐου ζητώ να στηρίξεις την προσπάθειά μου. Την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου για μια ανοιχτή τοπική κοινωνία σε όλους τους πολίτες με ζωντάνια, παλμό και ενέργεια χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

Μπροστά η νέα γενιά

Στις 26 Μαΐου, με «μπροστάρη» την νέα γενιά, προχωράμε αποφασιστικά στην οριστική απαλλαγή του τόπου από την -όπως αποδείχτηκε- “κάλπικη” ελπίδα που έσπερνε επί χρόνια η σημερινή Δημοτική αρχή Σελέκου.

Για τους λόγους αυτούς συστρατεύομαι στο πλευρό του ανεξάρτητου συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Που 5 χρόνια τώρα απέδειξε ότι δουλεύει σκληρά και με όραμα για το καλό της πόλης μας. Γιατί πάνω από όλα, το κόμμα μας είναι ο τόπος μας, είναι το Χαϊδάρι μας. 

Μάριος Χριστόπουλος