ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ(ΜΑΓΔΑ)

Φίλες και φίλοι,

Το αποτέλεσμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στις 26 Μαΐου θα είναι καθοριστικό για την πορεία των θεμάτων που απασχολούν τον δήμο μας, σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό κι εκσυγχρονιστικό επίπεδο.

Το Χαϊδάρι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σταθερά πτωτική τάση σε όλους τους παραπάνω τομείς με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας αντί να έχουν τον Δήμο αρωγό στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την διαβίωση τους, να έχουν να αντιμετωπίσουν και τις αδυναμίες, τις παραλείψεις, τις κακοτεχνίες και κυρίως την κακοδιαχείριση των πόρων από την πλευρά του Δήμου.

Στο πρόσωπο του Βαγγέλη Ντηνιακού βλέπω τον άνθρωπο που μπορεί να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση, πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους που είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες και πρωτοβουλίες, με ένα πολύ καλά δομημένο σχεδιασμό που έχει αναπτυχθεί, μπορούμε να καταφέρουμε να βάλουμε  τις βάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Οι ιδέες και οι προτάσεις  που έχουν κατατεθεί για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχόλησαν τα δημοτικά συμβούλια χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό, τεκμηρίωση και οξυδέρκεια φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να  βραβευτούν εκτός συνόρων του Δήμου μας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με τον Βαγγέλη Ντηνιακό είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Χαϊδάρι Ξανά!