ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΟΥΡΑΦΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Φίλες και φίλοι,
Πολύ σύντομα θα κληθούμε να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, που θα υπηρετήσει τις ανάγκες της πόλης μας και των συμπολιτών μας.
Επειδή πιστεύω στη συμμετοχή και στην κοινή προσπάθεια όλων μας για να κάνουμε τον τόπο που ζούμε καλύτερο δηλώνω και πάλι παρούσα.
Εμπιστεύομαι τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟ και συμμετέχω στο συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» γιατί πιστεύω ότι θα υλοποιήσει το πρόγραμμά του, που εγγυάται την αναβάθμιση της ΠΟΛΗΣ μας.
Θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε την πρόοδο, με χρήσιμα έργα, με σημαντικές παρεμβάσεις στην κοινωνική ζωή, με συνεχείς διεκδικήσεις από την κεντρική εξουσία με μαχητικότητα και ασυμβίβαστη υπεράσπιση της ΠΟΛΗΣ μας σε όλα τα επίπεδα.
Με άξιους συνεργάτες θα δουλέψουμε σκληρά με χρηστή διαχείριση και δίκαιη διοίκηση, με μεράκι, με όραμα και φαντασία για να βάλουμε ξανά την πόλη μας σε τροχιά δημιουργικής πορείας.
Στη διαδρομή μου στα κοινά, πάντα, από οποιαδήποτε θέση όπως όλοι γνωρίζουν, έδωσα όλες τις δυνάμεις μου χωρίς καμιά ιδιοτέλεια για να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο.
Σ’αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, ζητάω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και να είσαστε βέβαιοι ότι θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας στα ενδιαφέροντά σας και στις ανάγκες σας.
Με εκτίμηση
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΞΟΥΡΑΦΑ ΕΥΘΥΜΙΑ