ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΣΑΒΒΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΜΟΡΦΗ)

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισσες,

Μετά από πολλά χρόνια τοπικής αυτοδιοίκησης φάντασμα στην πόλη μας, πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε στις κάλπες για να αποφασίσουμε σε ποιους θα εμπιστευτούμε το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας πόλης.

Δυστυχώς την τελευταία δεκαετία οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και τα επιτελεία τους, με απαράδεκτους χειρισμούς, το Χαϊδάρι, το άλλοτε προάστιο-διαμάντι της Δυτικής Αττικής, με τον υπέροχο βοτανικό του κήπο και τα ιστορικά του κτήρια, το προάστιο που έλαμπε από καθαριότητα,που προσέλκυε επισκέπτες από όλο το λεκανοπέδιο οι οποίοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γιαυτό ,το μετέτρεψαν σε μια αδιάφορη πόλη, βρώμικη, σχεδόν εγκαταλειμμένη από υπηρεσίες του δήμου και οικονομικά πάσχουσα.

Ταλαιπώρησαν οι διοικούντες και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους Χαϊδαριώτες μη σχεδιάζοντας και μη εκτελώντας χρόνια τώρα κανένα έργο, διαλύοντας την τοπική συγκοινωνία αλλά και μη αντιδρώντας στο κλείσιμο των τοπικών παραρτημάτων του Ε.Φ.Κ.Α. (πρώην Ι.Κ.Α.) και της Εφορίας με τους δημότες να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε γειτονικούς δήμους για να εξυπηρετηθούν.

Αυτή η ανυπόφορη κατάσταση με έκανε να αποφασίσω να ασχοληθώ εγώ η ίδια με τα κοινά της πόλης μας και μαζί με τον Ευάγγελο Ντηνιακό και τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό του «Χαϊδάρι ξανά» και μαζί με όλους όσους νοιάζονται πραγματικά για το καλό της πόλης μας, να δουλέψουμε και να επαναφέρουμε το Χαϊδάρι μας στη θέση που του αξίζει. Ένα δήμο πρότυπο και πλήρως εκσυγχρονισμένο που να μην δυσκολεύει αλλά να διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων του.

Η ίδια εργάζομαι στο Ε.Φ.Κ.Α. επί σειρά ετών και τώρα υπηρετώ στο κατάστημα του Αιγάλεω.
Με καταγωγή από τη Νέα Φώκαια της Μικράς Ασίας γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι από οικογένεια που ανήκε στους πρώτους κατοίκους του Χαϊδαρίου οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή μετά τον μεγάλο ξεριζωμό του 1922.
Γονείς μου ήταν ο Στυλιανός Σάββας και η Κωνσταντίνα Γιαχνή.
Ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα μου, ο οποίος επί πολλά χρόνια αγωνίστηκε για την πόλη που ζούμε, θεωρώ χρέος μου να υπηρετήσω την πολυαγαπημένη μας πόλη και μαζί με το «Χαϊδάρι ξανά» και τον Βαγγέλη Ντηνιακό που πιστεύω στο ήθος του το πάθος του ,την εργατικότητα του και το όραμα του, να την κάνουμε να λάμψει για ακόμη μια φορά.

Μπορούμε να κάνουμε το Χαϊδάρι το στολίδι της Δυτικής Αττικής, όπως του αξίζει ,όπως μας αξίζει.

Χρόνια Πολλά και καλά για τους Χαϊδαριώτες και για όλο τον κόσμο.