ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)

Πριν πέντε χρόνια αποφάσισα να κατέβω στις δημοτικές εκλογές με το Βαγγέλη Ντηνιακό γιατί ένιωθα την ανάγκη να συμπορευτώ με ένα φίλο με τον οποίο είχαμε κοινά οράματα για μια καλύτερη πόλη στον τόπο που γεννηθήκαμε .

Στις συζητήσεις μας πάντα εξέφραζα τη δυσαρέσκεια μου για την κατάσταση που επικρατούσε στο Χαϊδάρι γεγονός που  με έκανε να θέλω να φεύγω από την πόλη μου λόγω της αρνητικής εικόνας της .

Στα 5 σχεδόν χρόνια που πέρασαν κατάλαβα ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει αρκεί να έχεις όνειρα ,στόχους ,όρεξη για δουλειά και πίστη σε αυτό που κάνεις .
Πέντε χρόνια δούλεψα-δουλέψαμε και νομίζω ότι αποδεδειγμένα πια μπορώ να πω ότι μπορεί να γίνει το Χαϊδάρι μια όμορφη και πολιτισμένη πόλη ξανά.
Με όπλο μου το πάθος μου αλλά και τις γνώσεις μου πάνω στο κομμάτι του Πολιτισμού ,με όλα όσα μπορεί να περιλαμβάνει η λέξη πολιτισμός ,θεωρώ χρέος μου σε αυτόν τον αγώνα να καταθέσω όλο μου το είναι και θα το κάνω .
Πολιτικός δεν είμαι ούτε ποτέ θα γίνω,γιατί όταν ασχολείσαι με την Τέχνη ένα κομμάτι του εαυτού σου παραμένει πάντα παιδί ,γεμάτο όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον .
Αυτά τα όνειρα θέλουν να γίνουν πραγματικότητα .
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στους καλλιτέχνες είναι το χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης .
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για το έργο που προσφέρεις στον τόπο σου είναι να βλέπεις ανθρώπους χαμογελαστούς ….
Αυτό θέλω , αυτό ψάχνω ,αυτό ονειρεύομαι ….
Με εκτίμηση
Εμμανουηλ (Μάνος ) Πετουσης