ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ (ΕΒΙΤΑ)

Φίλες και Φίλοι,

Η ανάγκη μου για προσφορά, καθώς και η αγάπη μου για τα άτομα με αναπηρία, ήταν η αφετηρία για την εθελοντική ενασχόληση μου με τις κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και με συλλόγους ΑμεΑ, τόσο στο Χαϊδάρι όσο και σε άλλους δήμους. Εφαλτήριο της απόφασής μου να συστρατευθώ στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού, αποτέλεσε το έργο του τα τελευταία 5 χρόνια ως αντιπολίτευση, το οποίο είχε σαν μοναδικό στόχο τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης μας. Έτσι εξηγείται η παρουσία μου σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, πλαισιωμένο από επιστήμονες, επαγγελματίες-επιχειρηματίες, υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και νέους ανθρώπους, που είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση και να διαμορφώσουν το Χαϊδάρι του αύριο. Είμαι πεπεισμένη ότι η διαφορετική ιδεολογική αφετηρία δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο όταν συναντιούνται άνθρωποι, που θέλουν και μπορούν να επικοινωνήσουν, ξεπερνώντας κομματικά στεγανά. Η ταύτιση αυτή δεν είναι θεωρητική ούτε σχήμα λόγου. Είναι απόλυτα πρακτική. Επιλέγω να συνεργαστώ με το ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ γιατί μπορούμε:

• Να κάνουμε πράξη τον έξυπνο Δήμο, που θα προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες.

• Να εργαστούμε με γνώμονα την πράσινη οικονομία – ανάπτυξη και να ενισχύσουμε τις υποδομές που θα εκσυγχρονίσουν και αναζωογονήσουν το Χαϊδάρι.

• Να φέρουμε κοντά τους νέους που μέχρι σήμερα αισθάνονται απαξίωση για την πολιτική και είναι αποκομμένοι από τα κοινά.