ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΕΜΗ)

Αγαπητέ Συνδημότη- Αγαπητή συνδημότισσα,

Ζούμε σε μια εποχή που η αποτύπωση  θέσεών σε φυλλάδια και προσώπων σε μαρκίζες, μοιάζει ίσως περιττή πολυτέλεια.

Απευθύνομαι ξεχωριστά μέσω αυτής της επιστολής σε κάθε δημότη, ώστε να μιλήσουμε από κοντά για όσα κοινά μας απασχολούν. Να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης και με τη στήριξη σας να εργαστώ με αποτελεσματικότητα για τα συμφέροντα της πόλης μας.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν είναι κάτι απρόσωπο. Ξεκινάει από εμάς και είναι στο χέρι μας να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς να απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Ως νέος άνθρωπος, γέννημα θρέμμα Χαιδαριώτισσα, ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι στην πόλη μας και επέλεξα να συστρατευθώ με το όραμα του συνδυασμού “Χαϊδάρι Ξανά”, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Ντηνιακό.

Έναυσμα για την δραστηριοποίησή μου, η περιβαλλοντική μου δράση και η ενασχόλησή μου στο διοικητικό συμβούλιο του Φιλοζωικού Σωματείου του Χαϊδαρίου.

Το αντικείμενο των σπουδών μου στον τομέα των Εφαρμογών Πληροφορικής είναι πεδίο για τον εκσυγχρονισμό της Διοίκησης και της Οικονομίας και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ασκήσεις επί χάρτου, είναι η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη. Σας καλώ να διεκδικήσουμε μαζί όσα μας αξίζουν. Να ξαναφτιάξουμε μια σύγχρονη και φιλική πόλη.

Η ψήφος δε χαρίζεται… η ψήφος δανείζεται!

Με εκτίμηση, Κοντογιάννη Μαρία (Μέμη)