ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΚΑΛΟΓΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,
Πλησιαζει ο χρονος των αυτοδιοικητικων εκλογων οπου θα κληθούμε να επιλέξουμε τη διοικηση του δημου μας για τα επομενα τεσσερα χρονια
Οι προσπαθειες που γινονται τα τελευταια χρονια απο το Δημο μας στο επιπεδο των υπηρεσιων και των εργων δεν μπορω να πω οτι ανταποκρινονται στις προσδοκιες μου. Αντιθετα πολλες φορες με απογοητεύουν οπως πιστευω και τους περισσοτερους συμπολιτες μου.
Στις εκλογες λοιπον αυτες πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Χαϊδάρι Ξανά» , στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Βαγγέλη Ντηνιακού , ο οποιος ηδη απο την θεση της αντιπολιτευσης οπως ολοι αποδεχονται εχει παρει πολλες πρωτοβουλίες και εχει παρουσιασει σημαντικο εργο.
Με το Βαγγέλη μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας, αλλά και ένα κοινό όραμα : Να μετατρέψουμε το Χαϊδάρι σε ένα Δήμο – πρότυπο, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τον εκσυγχρονισμό του.
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι, καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων. Μετά το πέρας των σπουδών μου επέστρεψα στο Χαϊδάρι και είμαι έκτοτε μόνιμος κάτοικος του Δάσους Χαϊδαρίου.
Είμαι Τεχνολόγος Ιχθυολόγος, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
Εργάζομαι ως τεχνικός και επιστημονικός Σύμβουλος στον όμιλο Βιοχάλκο αλλά ταυτόχρονα, και ως επαγγελματίας μουσικός.
Ακολουθωντας τα βηματα του πατερα μου Γιωργου Καλογρανα , ασχολούμαι εθελοντικα με το τομέα του Πολιτισμού ως Αντιπρόεδρος του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, που αναπτύσσει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.
Επιθυμώ το καλύτερο για το Χαϊδάρι, τόπο μας, που ειναι το σπίτι μας.
Πάμε λοιπόν μαζί, να κάνουμε το Χαϊδάρι, ξανά το στολίδι της Δυτικής Αττικής και να το μετατρέψουμε σε ένα πρωταγωνιστή θετικών εξελίξεων αλλά και σε ένα τρανό παράδειγμα προς μίμηση στη τοπική αυτοδιοίκηση.