ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΚΑΒΒΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ)

Αγαπητοί συνδημότες,

Η ενασχόληση μου με τα κοινά (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Χαϊδαρίου , Ίδρυση Αθλητικού Σωματείου στο Χαϊδάρι, μέλος των Σχολικών επιτροπών στο Δήμο Χαϊδαρίου, Υπεύθυνη διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος Rugby), με έκαναν να Θέλω να ασχοληθώ με τον τόπο μου ακόμα πιο ενεργα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον Δήμο μας είναι γνωστά σε όλους ,είναι γεγονός πως πριν καποια χρόνια ο Δήμος μας βρισκόταν σε πολυ καλο επίπεδο, όμως τα τελευταία χρόνια συνεχώς υποβαθμίζεται ,η καθαριότητα, ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο, τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις αντιμετωπίζουν ολο και περισοτερα προβλήματα που επηρεαζουν αρνητικα την καθημερινότητα μας και την ποιοτητα της ζωης μας.

«Δεν επιθυμώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια» θέλω κάτι καλύτερο για τον τόπο όπου ζω, για εμένα και τα παιδιά μου ,για εσάς και τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας.

Στόχος μου είναι να εργαστώ για το καλό της πόλης του Χαϊδαρίου, αφού αυτό έχω μάθει να κάνω έως τώρα.

Με αυτή μου την ανακοίνωση δηλώνω την επιλογή μου να συνεργαστώ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με μία πολυσυλλεκτική ομάδα, την παράταξη
« Χαϊδάρι Ξανά» και τον επικεφαλής της Ευάγγελο Ντηνιακό, με στόχο να εργαστώ για το καλό της πόλης του Χαϊδαρίου.

Ουδέποτε μου ζητήθηκε να απαρνηθώ την κομματική μου ταυτότητα και τα πολιτικά μου πιστεύω τα οποία όμως δεν με εμποδίζουν στο αυτοδιοικητικό μου έργο, γιατί εμένα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στόχος μου είναι το ΧΑΪΔΆΡΙ.

Ζητώ να με εμπιστευτείτε, να εμπιστευτείτε τον Ευάγγελο Ντηνιακό ,την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» γιατί προτεραιότητα μας είναι το ΧΑΪΔΆΡΙ.

Ζαχαρούλα (Χαρά) Καββάλα – Δρακουλάκη .