ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΖΕΒΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Φίλες και φίλοι,

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται το κριτήριο θα πρέπει να είναι καθαρά αυτοδιοίκητο. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει ανάγκη από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν και μπορούν να το πράξουν, έχοντας στο ενεργητικό τους καταξίωση τόσο μέσα από την επαγγελματική όσο και την κοινωνική τους πορεία.

Δηλώνω ανοιχτά, τη στήριξή μου στο συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» με επικεφαλής το Βαγγέλη Ντηνιακό. Έναν νέο άνθρωπο καταξιωμένο επαγγελματία με παράδοση εντιμότητας και προσφοράς στην πόλη μας. Ένα νέο γεμάτο ενθουσιασμό αλλά και γνώση για να παντρέψει την εμπειρία με την ενέργεια και το ταλέντο των νιάτων. Γιατί εμπνέει την αλλαγή, την ηθική υπεροχή μετά από χρόνια απαξίωσης και κατήφορου για την πόλη μας. Γιατί έχει και όραμα και πρόγραμμα και θα δουλέψει επίμονα, δημιουργικά και σκληρά με τους Χαϊδαριώτες.

Φιλοδοξώντας στην αρχή μιας νέας εποχής για το Χαϊδάρι, με γνώμονα την εντιμότητα και τη σκληρή δουλειά, σας καλώ όλους να υπερψηφίσετε το συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» στον οποίο θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αποφάσισα λοιπόν, να είμαι υποψήφιος με το Βαγγέλη Ντηνιακό και το συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» για να:

  • δώσουμε φωνή στους Χαϊδαριώτες που αγαπάνε πραγματικά την πόλη μας,
  • για να σταματήσουμε την παρακμή και την απαξίωση όσων είχαμε κατακτήσει,
  • για να ξανακερδίσουμε το δικαίωμα να είμαστε πόλη-πρότυπο για τη δυτική Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα,
  • για να δουλέψουμε σκληρά, με εντιμότητα, διαφάνεια και ενθουσιασμό για το Χαϊδάρι που αξίζουμε και ονειρευόμαστε,
  • γιατί μόνο ο Βαγγέλης Ντηνιακός θα είναι ο δήμαρχος που θα είναι παντού παρών ο ίδιος και δεν θα κρύβεται στο γραφείο του και πίσω από μικροεξυπηρετήσεις.

 

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Για να γίνουμε περήφανοι ξανά για το Χαϊδάρι.

Μαζί λοιπόν…

 

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Π. Ζεβόλης
Χημικός Msc – Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» με υποψήφιο δήμαρχο το Βαγγέλη Ντηνιακό