ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΟΥΜΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Εκτιμώντας  την διάθεση και το ζωηρό ενδιαφέρον του Βαγγέλη Ντηνιακού για προσφορά και θέληση για την πρόοδο της πόλης μας, αλλά παράλληλα και την δική του εκτίμηση προς το πρόσωπό μου, αποδέχτηκα και πάλι όπως το 2014  την τιμητική για εμένα πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά”.
Ένας συνδυασμός με ικανά στελέχη, πολυσυλλεκτικός, ανεξάρτητος που είναι πέρα και πάνω από κόμματα και χρώματα, δεδομένου ότι η προσφορά στην πόλη μας είναι χρέος και καθήκον και δεν πρέπει να  έχει χρώμα.

Κοινός σκοπός όλων μας δεν είναι άλλος, από ένα Χαϊδάρι που κυριολεκτικά να μας αξίζει και να το παραδώσουμε χωρίς τύψεις στις γενιές που ακολουθούν.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, παρακολουθώντας από κοντά τις θέσεις του, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και εκτός αυτού, πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος να αναλάβει τις τύχες της πόλης μας.
Η διαρκής  παρουσία του, η μαχητικότητα, ο προγραμματισμός και οι σύγχρονες ιδέες του, απαντούν και δίνουν λύσεις για την πόλη που ονειρευόμαστε.
Κυρίως όμως όλα αυτά  συνοδεύονται με το ήθος και τις αξίες  του,που  καθιστούν  τον ιδανικότερο συνδυασμό που με βεβαιότητα θα οδηγήσει στην αναμενόμενη επιτυχία για την πόλη μας και τους κατοίκους της!.