ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΕΡΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου , έρχονται μετά από χρόνια φθίνουσας πορείας της πόλης μας και μας <<φωναζουν>> πως δεν μπορεί να υπάρξει άλλος χαμένος χρόνος.
Ήλθε νομίζω η στιγμή , που πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε σε τι πόλη θέλουμε να ζούμε, χωρίς να δίνουμε ελαφρυντικά ούτε στους εαυτούς μας σαν δημότες ούτε σε αυτούς που διοίκησαν και είχαν την τύχη της πόλης μας στα χέρια τους τα τελευταία χρόνια.
Έτσι λοιπόν , πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στα κοινά της πόλης μας θέτοντας
υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο Συνδυασμό ‘’ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ’’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό , για να μπορέσουμε να ‘’νοικοκυρέψουμε’’ επιτελούς την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Για να κάνουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ, ΞΑΝΑ, μια πόλη σύγχρονη , σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σήμερα, μια ενεργή πόλη , καθαρή και προσβάσιμη στους κατοίκους και
τους επισκέπτες της, με υποδομές, ποιότητα ζωής, που θα δίνει ευκαιρίες και όραμα για το αύριο με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον δημότη και τα προβλήματά του.
Μαζί με τον Βαγγέλη Ντηνιακό , ένα νέο άνθρωπο, με ικανότητες, με θέληση, όραμα και
διάθεση για σκληρή δουλεία που μάχεται και θα μάχεται για το καλύτερο ,μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να κάνουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ , πρότυπο για τα Δυτικά Προάστια, αφήνοντας πίσω μας την
σημερινή απαράδεκτη εικόνα της πόλης μας.
Στις 26 του Μάη, μαζί με τον συνδυασμό, ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ , ας πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε την πόλη μας για εμάς και τα παιδιά μας.
Κλείνοντας, ελπίζω , πως σε αυτή την προσπάθεια, θα έχω την στήριξη σας και να είστε βέβαιοι πως θα  διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.