ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ : «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ»

Την οδό Κορυτσάς επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός προκειμένου να ενημερωθεί για τα πλημμυρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής εξαιτίας του αγωγού όμβριων υδάτων,  ο οποίος συλλέγει όλα τα όμβρια ύδατα του Δάσους Χαϊδαρίου και του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου με αποδέκτη επίγεια την οδό Κορυτσάς και το όμορα οικόπεδα της περιοχής.

Έπειτα από πρόσκληση των κατοίκων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» συνοδευόμενος από  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αναμεσά τους μηχανικοί και αρχιτέκτονες, βρέθηκαν στην έξοδο του αγωγού  και άκουσαν τους κατοίκους να μιλούν για τα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας που οι ίδιοι έχουν λάβει προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες αλλά και την υγεία τους (έντομα, τρωκτικά, έντονη δυσοσμία από βοθρολύματα κ.ά)   καθώς το έργο για την επίλυση του προβλήματος έχει σταματήσει από το 2005 κι έκτοτε καμία αρμόδια αρχή (Δήμος, Περιφέρεια, Νομαρχία) δεν έχει ενδιαφερθεί για την επίλυσή του, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΔΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ (1)

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου της οδού Κορυτσάς που μας κάλεσαν στη γειτονιά τους για να δούμε από κοντά το σοβαρό πρόβλημα  πλημμυρών αλλά και  υγιεινής που αντιμετωπίζουν. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν χωρούν άλλες καθυστερήσεις. Με την ευκαιρία καλώ όλους τους συμπολίτες μου να μας ενημερώσουν, να μας ζητήσουν να επισκεφθούμε επί τόπου για να δούμε μαζί ανάγκες που υπάρχουν ώστε να είμαστε έτοιμοι για την άμεση αντιμετώπισή τους. Σε κάθε πρόβλημα της πόλης και των συμπολιτών μου θα είμαι παρών εγώ ο ίδιος».

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΔΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ (2)

 

* Στο προσεχές πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακού συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό όσοι κάτοικοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση xaidariksana@diniakos.gr ή στα τηλέφωνα 210 532 1526 και  210 532 1546 για να αναφέρουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στη δική τους περιοχή.