ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ:» ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ»

Στην περιοχή της Γρηγορούσας βρέθηκε την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός στο πλαίσιο των περιοδειών του στις γειτονιές της πόλης μας.

Screen Shot 2014-04-03 at 7.37.08 PM

 

Συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», την πρώτη μέρα της περιοδείας του στη Γρηγορούσα, επισκέφθηκε, αρχικά, την οδό Φαβιέρου και συζήτησε με επαγγελματίες και καταστηματάρχες, για να καταλήξει στο Θεατράκι όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

Screen Shot 2014-04-03 at 7.39.55 PM

Την Τετάρτη, δεύτερη μέρα της περιοδείας του, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, έχοντας ως αφετηρία την εκκλησία του Αγ. Νεκταρίου  μαζί με αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων περιόδευσαν στη Γρηγορούσα καταλήγοντας, αυτή τη φορά στην πλατεία Αθανασιάδη όπου συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους κατοίκους.

«Η γειτονιά της Γρηγορούσας θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας» τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός απαντώντας στην έντονη δυσαρέσκεια που  εξέφρασαν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι αισθάνονται παραμελημένοι και «ξεχασμένοι» από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως πολλές φορές χαρακτηριστικά είπαν.

«Είμαστε δύο ημέρες, εδώ, παρόντες, για να γνωρίσουμε οι ίδιοι από κοντά και να καταγράψουμε από τώρα τα προβλήματά σας», συνέχισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός απευθυνόμενος στους κατοίκους, για να συμπληρώσει ότι «στόχος μας είναι, δουλεύοντας με όρεξη αλλά και όραμα, να προχωρήσουμε στις αναγκαίες εκείνες παρεμβάσεις ώστε να «ισορροπήσει» η γειτονιά της Γρηγορούσας με το υπόλοιπο Χαϊδάρι και από μια παραμελημένη περιοχή να μετατραπεί σε μια γειτονιά που θα τη χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, η καθαριότητα αλλά και η ασφάλεια για τους κατοίκους της».