ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ολοκληρώνονται την Πέμπτη 6 Αυγούστου με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Αθηναίων Πολιτείες» (Μονή Δαφνίου, ώρα 19:30) οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου.
Ο πρώτος κύκλος των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου περιλάμβανε την προβολή της ταινίας ΝΗΣΟΣ 1 στην Πλατεία Δημαρχείου, την συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και των Σπείρα στον Λόφο του Προφήτη Ηλία και παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στις πλατείες της πόλης μας.
Οι εκδηλώσεις του δεύτερου κύκλου διοργανώθηκαν όλες στη Μονή Δαφνίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Περιλάμβανε τις παραστάσεις Σπείρα του Έρωτα, Το Αμάρτημα της Μητρός μου, Σπουδαία Ερείπια – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών του 16ου-19ου αιώνα, Εστουδιαντίνα, Χρόνος Ερωτικός, Ημερολόγιο ενός Περαστικού και κλείνει αύριο με τις Αθηναίων Πολιτείες.
Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν όλες με τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης των θεατών. Ο Δήμος Χαϊδαρίου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων και παραστάσεων.