ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΩΡΕΑ 4ΟΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Παραλάβαμε από την εταιρεία Pyletech Technologie τη δωρεά 400 τάμπλετ που εξασφάλισε ο Δήμος Χαϊδαρίου για τους μαθητές της πόλης. Τα τάμπλετ θα διατεθούν από τα ίδια τα σχολεία με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια πριν την έναρξη των μαθημάτων της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
Αποτελεί χρέος όλων όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης, ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων, να προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι κάθε παιδί, κάθε μαθητής θα μπορεί να έχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, θα μπορεί να ξεκινάει από την ίδια αφετηρία, είτε προέρχεται από μια οικογένεια με οικονομικές δυνατότητες είτε όχι. Σήμερα κάνουμε την αρχή σε μια προσπάθεια που η Πολιτεία σε κεντρικό επίπεδο, οφείλει να αναδείξει ως βασική της προτεραιότητα. Με τη βεβαιότητα ότι μιλώ εκ μέρους όλης της πόλης και ιδιαίτερα των οικογενειών των μαθητών μας, ευχαριστώ θερμά τον κ. Λιβανό και την Pyletech Technologies για μια κίνηση που υπερβαίνει τα όρια μιας απλής χορηγίας ή δωρεάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε δεσμευθεί.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου να γίνεται σημείο αναφοράς και να εμπνέει εμπιστοσύνη, χτίζοντας συνέργειες για το καλό της πόλης και των δημοτών μας.