ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Πλήρης ανακατασκευή χώρων υγιεινής στο 5ο Δημοτικό Χαϊδαρίου

Τους καινούργιους, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένους χώρους υγιεινής στον 1ο όροφο του 5ου Δημοτικού Χαϊδαρίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλη Καρατζαφέρη και την   Εντεταλμένη Σύμβουλο για τις σχολικές υποδομές Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.

Η ανακατασκευή των χώρων υγιεινής στον 1ο όροφο του σχολείου, που ήταν παλιοί -τύπου «τούρκικου» – και προβληματικοί από πολλές πλευρές, αποτελούσε χρόνιο αίτημα των γονέων των μαθητών.

Οι εργασίες ανακατασκευής έγιναν από τον Δήμο Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και με τη συνδρομή χορηγίας από την εταιρεία ειδών υγιεινής RAVENNA. Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε: «Μια πολύ ουσιαστική παρέμβαση στο 5ο Δημοτικό ολοκληρώθηκε. Με την καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων αναβαθμίζουμε τις σχολικές υποδομές της πόλης. Κοινός μας στόχος είναι να διαμορφώσουμε παντού το κατάλληλο περιβάλλον για το μάθημα, το διάλλειμα, τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών».