ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Νέα κοινωνική Δομή στον Δήμο Χαϊδαρίου- Haidari Social hub

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Στέγης Πολιτισμού η Ημερίδα για την παρουσίαση μιας πολύ σημαντικής νέας κοινωνικής Δομής στον Δήμο Χαϊδαρίου, το Haidari Social hub.

Αυτή η πρόσθετη δέσμη δραστηριοτήτων αποτελεί έναν πολλαπλασιαστή  των δυνατοτήτων και της αποτελεσματικότητας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Λειτουργεί αυτόνομα μεν αλλά σε απόλυτη συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και με το Κέντρο Κοινότητας.

Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε και να διευρύνουμε το δίκτυο κοινωνικής προστασίας στο Χαϊδάρι, ώστε να φτάσει και να καλύψει με επάρκεια κάθε συμπολίτη μας που βρίσκεται σε μια στιγμή ανάγκης.

Οι περισσότερες από τις δράσεις και τις υπηρεσίες του Hhub φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μέσα στο κτίριο της Στέγης Πολιτισμού. Οι σχετικές εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η ποιότητα και η επιμέλεια στη διαμόρφωση των χώρων εκφράζει και τη συνολική λογική μας στις κοινωνικές δράσεις. Να στεκόμαστε  στο πλευρό όλων των κατοίκων, πάντα με διακριτικότητα και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια καθενός.

Καλή επιτυχία στην καινούργια κοινωνική Δομή του Δήμου μας!