ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Αναβάθμιση και συντήρηση του 1ου Κλειστού Γυμναστήριου «Χρήστος Αγγουράκης»

Χθες, Πέμπτη 29/9, υπογράψαμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία MA. CON. STRUCTION για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου το οποίο αφορά: Την αναβάθμιση και συντήρηση του 1ου Κλειστού Γυμναστήριου «Χρήστος Αγγουράκης» του Δήμου Χαϊδαρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους και την πλήρη λειτουργική ανακατασκευή των γηπέδων 5Χ5 πλησίον της οδού Ρίμινι.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση της οροφής του αγωνιστικού χώρου, την εγκατάσταση νέων κεντρικών κλιματιστικών μονάδων και αντλίας θερμότητας, τη μόνωση των δωμάτων, την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με LED, την τοποθέτηση κουφωμάτων με ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 699.300 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Οι εργασίες στο 1ο Κλειστό θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα, λαμβάνοντας υπόψη και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Συλλόγων που χρησιμοποιούν το γήπεδο, κατόπιν σχετικής συνεννόησης.