ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Αλησμόνητες Πατρίδες

Με μια μεγάλη εκδήλωση, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και στην αγωνιζόμενη για ελευθερία και δικαίωση Κύπρο, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25/9 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβριος 2022» του Δήμου Χαϊδαρίου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Κενεβέζου και του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος του Κατεχόμενου Δήμου Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος κ. Όμηρος Παπασάββας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νεοφωκαέων Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Βελέντζας και ο Πρόεδρος της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου Απόστολος Χριστοδουλάκης.

Ήταν μια σημαντική βραδιά για το Χαϊδάρι μας, που ποτέ δεν ξεχνάει τις προσφυγικές ρίζες του. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.