ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Περιοδείες του Βαγγέλη Ντηνιακού στις γειτονιές του Χαϊδαρίου

Ξεκινώντας συμβολικά από τη δική του γειτονιά, και συγκεκριμένα από την οδό Κανάρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, άρχισε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου σειρά περιοδειών στις γειτονιές του Χαϊδαρίου.

per5.jpg

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Χαϊδάρι ξανά”, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους, περιόδευσε στην περιοχή της Νέας Φώκαιας με σημείο κατάληξης τον αύλειο χώρο της Παναγίτσας.

per1.jpg

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Βαγγέλης Ντηνιακός συνάντησε και συνομίλησε με συνδημότες μας οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός θα είναι συνεχώς παρών σε όλες τις γειτονιές του Χαϊδαρίου, πριν αλλά και μετά τις εκλογές.
Θα βρίσκεται σε κάθε γειτονιά για να ακούει τα προβλήματα των δημοτών, τις προτάσεις τους και να αναζητεί, με τη δική τους συμμετοχή, τρόπους και λύσεις ώστε να γίνει το Χαϊδάρι ξανά μια πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη που θα προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους τους Χαϊδαριώτες τους οποίους και καλεί να συμμετέχουν στις ανοικτές συζητήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες σε όλες τις γειτονιές της πόλης.