ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Στη γειτονιά του Αη Γιώργη περιόδευσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός

Στη γειτονιά του Αη Γιώργη περιόδευσε, την Πέμπτη 3 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός. Μαζί με υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», επισκέφθηκε την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί της. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι είπαν, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της περιοδείας, στον πεζόδρομο της Ιερού Λόχου, για την αναβάθμιση της περιοχής απαιτούνται να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – μονοδρομήσεις, βελτίωση του δικτύου φωτισμού, έργα ασφάλειας στις παιδικές χαρές κ. ά.

Για την επίλυση των ζητημάτων αυτών, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς όμως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να έχει προβεί σε κάποιου είδους, βελτιωτική της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενέργεια.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός κατά την ομιλία του τόνισε πως μόνο μια Δημοτική Αρχή που θα έχει τη βούληση να συνεργαστεί τόσο με τους κατοίκους όσο και με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ακόμα και να τις πιέσει όπου η περίσταση το απαιτεί, θα είναι ικανή να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τους δημότες της.

image (16)(1)

Καταλήγοντας, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, σημείωσε πως ο συνδυασμός μικρών και μεγάλων έργων είναι εκείνος που θα αναβαθμίσει την περιοχή, τόσο προς όφελος των κατοίκων όσο και των επαγγελματιών, τονίζοντας ως ένα από αυτά την απόδοση του Στρατοπέδου στους δημότες και τη μετατροπή του σε χώρο πρασίνου.