ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Τάσος Μαστροκωστόπουλος

TasosMastrokostopoulosΟ Τάσος Μαστροκωστόπουλος, φοροτεχνικός, γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο Ξάνθου στο Δάσος Χαϊδαρίου (2000). Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2006), έπειτα πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2012), ενώ αρίστευσε στη Διπλωματική του διατριβή με θέμα τα ασφαλιστικά συστήματα.

Σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εκπλήρωσε τη στρατιωτική θητεία του στο στρατό ξηράς, όπου βραβεύθηκε με το σήμα του μαχητή (2008). Είχε πλούσια αθλητική δράση στο Γυμναστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου, με πολλές πανελλήνιες νίκες και συμμετοχές σε Εθνικές ομάδες στίβου.

Διατηρεί λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο στο Δαφνί από το 2009, πραγματοποιώντας μία σειρά από λογιστικές εργασίες. Παράλληλα διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας (2012-2013), με πλούσιο έργο και δραστηριότητα. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.