ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Γιώργος Κάππας

KappasGeorge_Photo_Selected-Cropped_WebΓεννήθηκε το 1980, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι.

Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου το 1997.

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών σπουδών, ενώ η διπλωματική του με θέμα την αξιολόγηση εταιρειών επενδύσεων πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την άνθηση του ΧΑΑ βαθμολογήθηκε με άριστα.

Ανέπτυξε κοινωνική δράση από νωρίς όντας μέλος του 15μελούς σχολικού συμβουλίου και της περιβαλλοντικής ομάδας στο Χαϊδάρι.

Υπηρέτησε τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά ως Λοχίας Εύζωνας (2003-2004).

Αμέσως μετά ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της τεχνολογίας, και σήμερα ήδη με σημαντική εμπειρία άνω των 10 ετών, εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής σε εταιρεία κατασκευής επιχειρησιακού λογισμικού.

Έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες και έργα σε 14 χώρες, κυρίως σε χρηματοπιστωτικούς και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, ενώ συμμετείχε με επιτυχία σε διεθνείς διαγωνισμούς, ΕΣΠΑ και ΠΕΠ σχετικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διοίκησης (Management & Operational Strategies) και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσω συνεδρίων πληροφορικής ανά την Ευρώπη.

Άρθρα του αναφερόμενα στις νέες τεχνολογίες (π.χ. ηλεκτρονική τιμολόγηση) και τα οφέλη τους, έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

kappasgeorge@gmail.com

https://www.linkedin.com/in/georgekappas

Άρθρο: Επιτέλους τα ηνία στους νέους! Μα γιατί;