ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Χρύσα Αστρινάκη

XrisaAstrinakiΗ Αστρινάκη Χρύσα, γεννήθηκε στο Χαϊδάρι. Σπούδασε στο Palazzo Spinelli και στην VEB Academia Europea της Φλωρεντίας με υποτροφία: «Συντήρηση Έργων Τέχνης & Αρχαιολογικών Ευρημάτων». Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην «Αναστήλωση Μνημειακών Κτιρίων» στο Universita degli studi di Firenze, της Ιταλίας. Σπούδασε επίσης Σχεδίαση μέσω Η/Υ που αφορά στον κλάδο Δομικών Έργων. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Εργάστηκε στην «Τράπεζα Πειραιώς» για δύο έτη, στο Τμήμα Εγκρίσεων (Credit Αnalyst) και στο Τμήμα Διαχείρισης Ύποπτων Συναλλαγών (Fraud/Risk). Εργάστηκε επίσης, στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για επτά έτη. Στο γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου στην Διοίκηση της ΟΣΚ ΑΕ, στο Τμήμα Ελέγχου Προγραμματισμού & Παρακολούθησης Έργων, καθώς και στο Τμήμα Αρχιτεκτονικών Μελετών. Εργάστηκε ως καθηγήτρια Εικαστικών Τεχνών παραδίδοντας μαθήματα εικαστικών, σε Δημοτικά Σχολεία και Κ.Α.Π.Η. όμορων Δήμων με το Χαϊδάρι.

Παράλληλα με την εργασία της, εργάστηκε ως εθελοντής εκπαιδευτικός στο πρόγραμμα «Γνωρίζω την πόλη μου», διδάσκοντας εθελοντικά σε 16 Δημοτικά Σχολεία (1.200 παιδιών) και σε 6 Κ.Α.Π.Η. (600 ατόμων). Συμμετείχε επίσης, στην εικονογράφηση – συγγραφή παιδικών εκδόσεων – βιβλίων. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Έφορος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της ομάδας «Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΒΟΛΕΪ» και φοιτήτρια MSc Κοινωνικών Επιστημών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» (Ε.Α.Π.). Παράλληλα με τις δραστηριότητες της, συμμετέχει στα κοινά του Δήμου Χαϊδαρίου, με την ιδιότητα της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά».