ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Συνέχεια περιοδειών σε Δάσος , Κουνέλια και Δαφνί για τον Βαγγέλη Ντηνιακό

Τις δύο πρώτες εβδομάδες των περιοδειών του στις γειτονιές του Χαϊδαρίου, που ξεκίνησαν στις 31 Μαρτίου, ολοκλήρωσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός την Κυριακή 13 Απριλίου με την επίσκεψή του στην περιοχή του Δαφνιού.

IMG_0305

Στο Δάσος και το Άνω Δάσος

Συγκεκριμένα στις 7, 8 και 9 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, μαζί με υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», περιόδευσαν στο Δάσος και την περιοχή του Άνω Δάσους.
Κάδοι ακαθάριστοι και σκουπίδια που συσσωρεύονται, μη επαρκής φωτισμός, επικίνδυνα πεζοδρόμια, θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προβλήματα που δημιουργούνται από την παράνομη στάθμευση των οχημάτων είναι μερικά από τα όσα απασχολούν τους κατοίκους. Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός η επίλυση των ζητημάτων που θα εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και την ασφάλεια των κατοίκων είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά».

Στα Κουνέλια και την οδό Κορυτσάς

Από την περιοδεία στην περιοχή Κουνέλια στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Θράκης, συζήτηση με τους κατοίκους

Από την περιοδεία στην περιοχή Κουνέλια στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Θράκης, συζήτηση με τους κατοίκους

Από την περιοδεία στην περιοχή Κουνέλια στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Θράκης, συζήτηση με τους κατοίκους
Το διήμερο 11 και 12 Απριλίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός βρέθηκε στα Κουνέλια και στην οδό Κορυτσάς, για ακόμη μια φορά μετά προηγούμενη επίσκεψή του το Σάββατο 15 Μαρτίου, όταν επισκέφθηκε την έξοδο του αγωγού όμβριων υδάτων, ο οποίος συλλέγει όλα τα όμβρια ύδατα του Δάσους Χαϊδαρίου και του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου με αποδέκτη επίγεια την οδό Κορυτσάς και το όμορα οικόπεδα της περιοχής.
Οι κάτοικοι τόνισαν την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, τον κίνδυνο για τις περιουσίες και την υγεία τους (έντομα, τρωκτικά, έντονη δυσοσμία από βοθρολύματα κ.ά) από ένα έργο που από το 2005 μένει «στα χαρτιά», ενώ ως μείζον ζήτημα σημείωσαν επίσης τον ελλιπή φωτισμό της περιοχής, που κατά τις βραδινές ώρες γίνεται απειλητικός για την ασφάλεια τους.
Ο Βαγγέλης Ντηνιακός μίλησε για ακόμη μια φορά για την ανάγκη της συμμετοχής και των ίδιων των κατοίκων τόσο τώρα στη διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού όσο και μετά τις εκλογές, γιατί «μόνο με σκληρή δουλειά, με αυταπάρνηση και με ομαδικότητα, θα ανατρέψουμε τον κατήφορο της πόλης και θα βάλουμε τις βάσεις να γίνει το Χαϊδάρι Δήμος -πρότυπο».
Επίσης, το πρωί του Σαββάτου 12 Απριλίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Γρηγορούσας όπου για ακόμη μια φορά άκουσε τα παράπονα των κατοίκων περί εγκατάλειψης της περιοχής.

Στο Δαφνί

Από την περιοδεία στο Δαφνί στη συμβολή των οδών Τροίας και Βυζαντίου

Από την περιοδεία στο Δαφνί στη συμβολή των οδών Τροίας και Βυζαντίου

Από την περιοδεία στο Δαφνί στη συμβολή των οδών Τροίας και Βυζαντίου
Στο Δαφνί περιόδευσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός την Κυριακή 13 Απριλίου. Οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Τροίας και Βυζαντίου, όπου κατέληξε η περιοδεία, ζήτησαν την επίλυση βασικών και καθημερινών προβλημάτων (έλλειψη συγκοινωνίας – επικοινωνίας με το υπόλοιπο Χαϊδάρι, ιδιαίτερα έντονη τα Σαββατοκύριακα, μη επαρκή σήμανση των οδών σε όλο το δήμο, αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής κ. ά.).
Ο Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε για ακόμη μια φορά πως θα είναι συνεχώς παρών ο ίδιος σε όλες τις γειτονιές, πριν αλλά και μετά τις εκλογές τονίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής και της συνεργασίας με τους κατοίκους ώστε να βρεθούν τρόποι αλλά και λύσεις για να γίνει το Χαϊδάρι ξανά μια πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη που θα προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους τους Χαϊδαριώτες.

* Αμέσως μετά το Πάσχα (21 – 27/4) ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» θα επισκεφθεί τον Πρ. Ηλία, την Αστυθέα, τον Ελαιώνα, το Κέντρο του Χαϊδαρίου κ. ά. γειτονιές της πόλης μας.

**Επίσης, όσοι κάτοικοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση xaidariksana@diniakos.gr ή στα τηλέφωνα 210 532 1526 και 210 532 1546 για να αναφέρουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στη δική τους περιοχή.