ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Δώρα Παπαγιάννη

dorapapagianiΗ Δώρα Παπαγιάννη γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι.
Εργάζεται ως Γραμματέας Διευθύνοντος Συμβούλου στην επενδυτική εταιρεία ‘Exclusive Real Estate Investments’ με έδρα τον Άλιμο.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην παγκόσμια αλυσίδα ρούχων και προϊόντων βρεφανάπτυξης ‘Premaman’, επί 4 χρόνια ως Executive Assistant / Retail Manager.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου το 1997, φοίτησε στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών (ΙΕΚ Ξυνή) με κύκλο σπουδών: Γραμματέας Διεύθυνσης, Αρχές Διοίκησης, Δημόσιες Σχέσεις, Marketing , Φορολογική Νομοθεσία, Χρηματοοικονομικά Τραπεζών. Παρακολούθησε το Σεμινάριο ‘Executive Secretary Excellence’ της AQS με θέμα ‘Οργάνωση & Διοίκηση, Γραμματιακή Υποστήριξη’.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα απο τα σχολικά της χρόνια, παρακολουθώντας μαθήματα Ελληνικών παραδοσιακών χορών .Υπήρξε επίσης μέλος των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων (ομάδα Βόλεϋ,μπάσκετ κτλ.).

Το ενδιαφέρον της για το κοινό καλό την ώθησε να είναι μέλος της διεθνής οικολογικής οργάνωσης ‘Greenpeace’ και της διεθνής φιλανθρωπικής οργάνωσης ‘ActionAid’.
papagianni.dora@gmail.com
https://www.facebook.com/papagianni.dora