ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Ντηνιακός: «Να αξιοποιηθεί το δασάκι της οδού Πατρόκλου προς όφελος των δημοτών»

Την περιοχή του Ελαιώνα επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» περιόδευσε στη γειτονιά και μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που τον συνόδευαν, ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους και κατέγραψαν τα προς επίλυση ζητήματα που τους απασχολούν (καθαριότητα, φωτισμός, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ασφάλεια κ.ά).

Η περιοδεία κατέληξε στο δασάκι της οδού Πατρόκλου οπού πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με τους συνδημότες μας που κατοικούν στην περιοχή ανάμεσά τους και μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Ελαιώνα.

Ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες στο δασάκι της οδού Πατρόκλου είχε ο Βαγγέλης Ντηνιακός

Ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες στο δασάκι της οδού Πατρόκλου είχε ο Βαγγέλης Ντηνιακός

Η συγκεκριμένη έκταση, αν και είχε δεσμευθεί, προ 25ετίας, από το Δήμο με σκοπό να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου, κινδύνευσε τα τελευταία χρόνια να αποδεσμευθεί αφού η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον προς τη διάσωσή της.

Έπειτα από σειρά ενεργειών και με την επιμονή και την πίεση των κατοίκων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, το δασάκι της Πατρόκλου επαναδεσμεύθηκε και εντάχθηκε στο «Πράσινο Ταμείο» ενώ έχει εγκριθεί και η χρηματοδότηση του έργου, ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ, ποσό που κινδυνεύει να χαθεί εάν δεν αξιοποιηθεί έως το τέλος του 2014.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους, δήλωσε πως «Στις προτεραιότητες μας ως Δημοτική Αρχή θα είναι η συντονισμένη και σε συνεργασία με τους κατοίκους δράση, με ταυτόχρονη πίεση προς την κεντρική εξουσία, προκειμένου να σωθεί η έκταση και να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου προς όφελος των δημοτών».