ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Γιώργος Μπίσδας

bisdasΟ Γιώργος Μπίσδας γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1976 όπου και κατοικεί μόνιμα. Κατάγεται από την Κορινθία και είναι υιός του Σταύρου Μπίσδα και της Παναγιώτας Μπίσδα (Κουτρουμάνου).

Αποφοίτησε το 1994 από το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου και στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Management) στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ (Μεγάλη Βρετανία). Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα το 2001 από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα χρηματιστηριακά.

Έχει ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα του δήμου μας και δραστηριοποιείται σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και οργανώσεις.

Μετά από μια περιήγησή του στο χώρο των επιχειρήσεων τα τελευταία δώδεκα (12) έτη ασχολείται αποκλειστικά με το χώρο της εκπαίδευσης, όπου διδάσκει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στους τομείς Οικονομίας και Διοίκησης, Χρηματο-Οικονομικών, Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μάρκετινγκ. Διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 6,000 ώρες και δραστηριοποιείται στο χώρο της σεμιναριακής εκπαίδευσης από το 2006 όντας πιστοποιημένος εισηγητής προγραμμάτων ΛΑΕΚ και ΚΕΚ.

Εργάζεται στο κολλέγιο CITY UNITY COLLEGE, όπου διδάσκει ως ακαδημαϊκός καθηγητής στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Wales, UK). Επίσης, κατέχει διοικητική θέση στο Ιδιωτικό ΙΕΚ City Unity.

Στηρίζει το Βαγγέλη Ντηνιακό γιατί πιστεύει στη δυναμική και τη θέληση της Νέας Γενιάς και επιθυμεί η πόλη μας να γίνει Χαϊδάρι ΞΑΝΑ για τους πολίτες.