ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Νέο μήνυμα νίκης από την εκδήλωση των εγκαινίων

Μήνυμα νίκης έστειλε η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Απριλίου, όπου παρουσιάστηκαν και οι 35 πρώτοι υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά».

Οι συνδημότες μας, που κατέκλυσαν το χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Ντηνιακού (Στρ. Καραϊσκάκη 63), έστειλαν με την παρουσία τους το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ουσιαστικής αλλαγής στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός στην ομιλία του η υπεροχή του  συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» «δεν είναι τυχαία. Είναι καρπός της κοινής μας προσπάθειας. Γιατί έχουμε μάθει να ακούμε την κοινωνία, τους Χαιδαριώτες και τις Χαιδαριώτισες».

Β. ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ - 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση αλλά και στις ευθύνες του Δήμου  ο Βαγγέλης Ντηνιακός  τόνισε πως «δεν μπορεί αυτή η κοινωνία να αντέξει άλλο. Δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί άλλο. Δεν θα επιτρέψουμε στο Χαϊδάρι να δημιουργηθούν τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης. Εδώ μπαίνει κόκκινη γραμμή!».

Σε ο,τι αφορά τις προτεραιότητες του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» ο Βαγγέλης Ντηνιακός, διευκρίνισε πως «οι προκλήσεις της Αυτοδιοίκησης σήμερα δεν είναι ίδιες με αυτές που υπήρχαν πριν από 10, 20 ή και 30 χρόνια. Τότε υπήρχε η ανάγκη για βασικές υποδομές ενώ σήμερα οι ανάγκες είναι πιο μεγάλες και πιο σύνθετες» τις απαρίθμησε δε, ως εξής:

1.         Κανείς μόνος του στην κρίση

2.         Επενδύουμε κάθε ευρώ στο Χαϊδάρι

3.         Όλα στο φως

4.         Πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη

5.         Πρώτα ο δημότης

Ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο για το νέο Χαϊδάρι

Από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ξεκίνησε σειρά περιοδειών – που θα συνεχιστεί και μετά την περίοδο του Πάσχα- στις γειτονιές του Χαϊδαρίου.

«Δουλεύουμε ακούραστα. Περπατήσαμε το Χαϊδάρι από άκρη σε άκρη,  γειτονιά γειτονιά.  Από την επικοινωνία με τους απλούς Χαιδαριώτες καταγράψαμε τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις περιοχές».

«Με αυτή την καταγραφή ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό και τη βάση του προγράμματός μας» συνέχισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός. «Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να σας παρουσιάσουμε ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο για το νέο Χαϊδάρι».

Το σκηνικό με τις πολλές υποψηφιότητες

Αναφερόμενος στο πολιτικό σκηνικό των αυτοδιοικητικών εκλογών όπως αυτό διαμορφώνεται στην πόλη μας και στην πληθώρα των υποψηφιοτήτων, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, σημείωσε μεταξύ άλλων, πως «θεωρώ εκ πρώτης όψεως ότι είναι καλό για τη δημοκρατία και τα κοινά. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στη σύνθεση και τη συναίνεση. Αν λοιπόν δημιουργηθούν συνθήκες συνεργασιών, είτε προγραμματικές, είτε προσωπικές δεν θα διστάσουμε με όρους ειλικρίνειας και διαφάνειας να τις υλοποιήσουμε».

Oμάδα νέων ανθρώπων με ποιότητα, ήθος και ικανότητες

Αισιόδοξος και σίγουρος για το αποτέλεσμα της κάλπης, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, στην ομιλία του τη βραδιά των εγκαινίων, δήλωσε με νόημα πως «Όμως όπως όλα δείχνουν για ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Ότι στις 18 Μαΐου το βράδυ το νήμα θα το κόψουμε πρώτοι εμείς και με διαφορά!» για να συμπληρώσει πως «εάν χρειαστεί να υπάρξει και δεύτερος γύρος  οι συμπολίτες μας  θα βρεθούν προ πραγματικών διλημμάτων.

Θέλουμε ένα δήμαρχο να υπάρχει παντού ή έναν άφαντο δήμαρχο;

Και τέλος θέλουμε ένα πρόσωπο μόνο του απέναντι στα προβλήματα ή

μια ομάδα νέων ανθρώπων με ποιότητα, ήθος και ικανότητες ;

Είναι σαφές τί απαιτούν οι καιροί και τί χρειάζεται η πόλη» είπε, τέλος,  απευθυνόμενος προς τους δημότες του Χαϊδαρίου.

Διαβάστε επίσης 

Οι  35 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι