ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Βιογραφικά

ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ) ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Η Ελένη Μαρία Αδαμίδου, γεννήθηκε στο Χαϊδάρι με καταγωγή από Μικρά Ασία και Ήπειρο. Είναι τελειόφοιτη Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Οπτικοακουστικών Συστημάτων με μετεκπαίδευση στο τμήμα Πληροφορικής Επιχειρηματικότητας και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι σύζυγος στρατιωτικού και έχει δυο κόρες προσχολικής ηλικίας.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ 

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η Ιουλία Αναστασοπούλου, είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία. Κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1980. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

τέως ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΛ.ΠΕ. 

Γεννήθηκε στη Μερόπη Μεσσηνίας

Τελείωσε το Λύκειο Μελιγαλά και σπούδασε Μηχανικός Διυλιστηρίων στο Daedalus College. 

Εργάστηκε για 35 χρόνια στα Διυλιστήρια: Motor oil, N.A.P.C./Πρίνος Καβάλα, Petrola-ΕΛ.ΠΕ.

Τα τελευταία 20 χρόνια σε Διοικητικές θέσεις. 

Στο Χαϊδάρι ασχολήθηκε ενεργά 10 χρόνια με την σχολική κοινότητα, 5ο Δημ.6ο/ 3ο/ 7ο Γυμνάσια, 2ο Λύκειο και 1ο Λύκειο ως πρόεδρος Σ.Γ.Κ.. για 4 χρόνια, καθώς και ως Γ. Γραμματέας στην Ένωση Γονέων και κηδεμόνων Χαϊδαρίου.

Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.

Δικηγόρος, υπ. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών (Ph. D.)

Γεννήθηκα στις 14 Αυγούστου 1990 στο Χαϊδάρι και είμαι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου – Ρήγας Φεραίος. Ο πατέρας μου γεννήθηκε στο Χαϊδάρι ενώ η μητέρα μου ήρθε από την Κύπρο, γνώρισε τον πατέρα μου και έκτοτε έμεινε μόνιμα.

Είμαι δικηγόρος, υπ. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών , π. Αντιπρόεδρος και π. Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (Ε.Α.Ν.Δ.Α.).

Είμαι κάτοχος Master (LL.M.) Δημοσίου Δικαίου και Master of Science (M. Sc.) Ευρωπαϊκού Δικαίου και Πολιτικής – Έδρα «Jean Monnet». Έχω παρακολουθήσει προγράμματα κύκλων σεμιναρίων πάνω στο νομικό αντικείμενο των σπουδών μου, μεταξύ άλλων και στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Γνωρίζω 4 ξένες γλώσσες.

Ασκώ μάχιμη δικηγορία στους τομείς του Αστικού, Ποινικού και Διοικητικού Δικαίου, Δικαίου Δημοσίων Συμβάσεων, Δικαίου Προσωπικών Δεδομένων και Νέων Τεχνολογιών καθώς και του Εργατικού Δικαίου.

Άρθρα μου έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στον τοπικό και εθνικό τύπο.

Από το 2019 έως σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

ΒΑΣΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Έχει φοιτήσει στο 8ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο, 1ο ΤΕΛ Χαϊδαρίου.
Από μικρή ηλικία έπαιζε μπάσκετ στη Δάφνη.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως καταδρομέας αλεξιπτωτιστής.
Εργάζεται στη ΣΤΑΣΥ ως εκπαιδευτής.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών της RTI.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις καλλιέργειες και είναι παραγωγός αποξηραμένου σύκου Ταξιάρχη Ευβοίας
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Λάλου και έχουν ένα γιο 7 ετών, τον Λουκά.

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε (1976) και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής (Ν. Φώκαια).

Φοίτησε με τη σειρά στο 11ο Δημοτικό, 6ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και αποφοίτησε με αριστείο σπουδών και ήθους.

Ομιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένος με την Ζωή Μωϋσιάδου (Ποντιακής καταγωγής) και πατέρας δυο παιδιών.

Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως βοηθός Ηλεκτρολόγου σε εργοστάσιο χάρτου, έπειτα σε πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και σήμερα ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με καθήκοντα συντήρησης ,επισκευής και εγκαταστάσεων σε κτίρια.

Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου, όπου ο πατέρας του Ιωάννης Βελέντζας διατελεί χρέη Προέδρου. Από το 2019 έως σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος για τον Αθλητισμό και τη Νεολαία.

ΒΡΑΧΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΕ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, κατοικεί στην συνοικία της Γρηγορούσας από το 1960. Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία και εργάστηκε για 35 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα. Συνταξιούχος πλέον, είναι Α΄Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ.

Για πολλά χρόνια ήταν παίκτης και στη συνέχεια προπονητής ομάδας της πόλης μας. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Έχει υπάρξει Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ. Ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος (2010-2014) διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

ΔΟΥΜΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

Γεννήθηκε στον Πειραιά.

Κατάγεται από τα Καλάβρυτα και κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι από το 1979.

Είναι παντρεμένη με τον Μπάμπη Δούμουρα και έχουν αποκτήσει μία Κόρη και ένα υιό.

Ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας από το 2002

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στην Διοίκηση του Δήμου δύο συνεχόμενες τετραετίες 2006 – 2010 και 2010– 2014.

Υπηρέτησε ως:

  • Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου
  • Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η
  • Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημάρχου
  • Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 15ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου και
  • Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 5ου Γυμνασίου
  • Μέλος της Επιτροπής ”Ποιότητας Ζωής ”
  • Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά
  • Αντιπρόεδρος του Γιαννακοπούλειου Ιδρύματος Πειραιά.
  • Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Ο Αλέξανδρος Ευσταθίου γεννήθηκε, κατοικεί και εργάζεται στο Χαϊδάρι. Δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον χώρο των πωλήσεων από το 1994. Έχει διατελέσει 13 χρόνια υπεύθυνος πωλήσεων σε εμπορικές εταιρείες και 15 χρόνια ασφαλιστικός σύμβουλος. Η οικογένειά του λειτουργεί από το 2007 την επιχείρηση «Κάβα Αλέξανδρος» στο Δάσος Χαϊδαρίου

ΖΕΒΟΛΗΣ ΕΥΓΓΕΛΟΣ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΧΗΜΙΚΟΣ- ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΕΚΠΑ)

Γεννήθηκε το 1989, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι στη συνοικία «Κουνέλια». Γονείς του είναι ο Πέτρος Ζεβόλης πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου και η Φανή Κουτσιλιέρη οικονομολόγος – εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαϊδαρίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) και Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.

Διατέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως εκπρόσωπος των φοιτητών. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου. 

Διδάσκει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου.

Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδέιας. Από το 2021 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου. 

ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ο Γιάννης Ηλιάδης γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1971.Γιος του Ηλιάδη Σταύρου, μικρασιατικής καταγωγής, και της Ηλιαδη Αικατερίνης.

Κατοικεί στο Δάσος και είναι παντρεμένος με την  Μωραιτη Ελένη, βρεφονηπιαγωγο. Έχει δυο παιδιά, τη Μαρία κ τον Σταύρο.

Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Χαϊδαρίου και στη συνεχεία σπούδασε ανάλυση και προγραμματισμο Η/Υ. Ασχολήθηκε επαγγελματικά ως μεσίτης αστικών συμβάσεων με πωλήσεις και εκτιμήσεις ακινήτων. Από το 1996 έχει αναλάβει επιτυχώς την οικογενειακή επιχείρηση στο Δάσος (πέτρινο περίπτερο). Είναι ενεργό μέλος της ένωσης περιπτεριούχων. Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου. 

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ 

ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Φώτης Θεοδωρακόπουλος του Πελοπίδα, γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι.

Σπούδασε ιατρική, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της καρδιολογίας στο Π.Γ.Ν. ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨, ενώ από το 2017 ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του Καρδιολόγου, στο πολυιατρείο ¨ΙΑΖΩ¨, που διατηρεί στην πόλη μας.

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά της πόλης, εκλέγεται από το 2002 έως και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος, έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας και συμμετείχε σε διάφορα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας.

Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Άρηξις». 

ΘΕΟΤΟΚΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 

τ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Χαϊδάρι, με καταγωγή από το Πυργί της Χίου.

 Είναι Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ναυπηγός και Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος της ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ.

Εργάστηκε στο τμήμα μελετών και σχεδίου των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και ως εκπαιδευτικός στις Σχολές  Μαθητείας του ΟΑΕΔ  Ελευσίνας, όπου διετέλεσε και Διευθυντής των Σχολών.

Υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.

Είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα (Ντόρη) Κούνη, Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου Χαϊδαρίου-Θεοδώρας Κούνη από το 1977 και του Βρεφονηπιακού Σταθμού- Νηπιαγωγείου ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΞΟ. 

Έχει δύο παιδιά , το Στέφανο, Πτυχιούχο Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής, Πτυχιούχο Μουσικολόγο του ΕΚΠΑ και  του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής στο τμήμα Αγωγής και φροντίδας στην παιδική ηλικία  και τον Κώστα, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, στη Σχολή Νηπιαγωγών.

ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τ. Στέλεχος ΑΣΕΠ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι Κατάγεται από Μικρασιατική οικογένεια και είναι ο γιός του Κώστα Θεοφίλη και της Αγαθής. Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Χρυσοπούλου, τέως Yπδ/ρια της Εμπορικής Τράπεζας. Αποκτήσανε δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τη Λυδία.

Είναι Πτυχιούχος του ΤΕΙ Πειραιά της Σχολής Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας. Εργάστηκε για 12 χρόνια στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας ως υπεύθυνος του Λογιστηρίου της Αποθήκης. Το 1996 μετατάχθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή, Α.Σ. Ε. Π. (Ανώτατο Συμβούλιο

Επιλογής Προσωπικού), όπου εργάστηκε για 14 χρόνια στις Διευθύνσεις Προκηρύξεων και Προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Διετέλεσε επί πολλά έτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου. 

ΚΑΒΒΑΛΑ – ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά το 1980. Είναι Δημότης Χαϊδαρίου από το 2000.Παντρεμένη με τον Ιπποκράτη Δρακουλάκη και μητέρα 2 παιδιών . Πτυχιούχος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Λογιστικής. Γνώση Αγγλικών.

Εργάστηκε ως : Βοηθός Λογιστή, Ιδιωτική Υπάλληλος, Υπεύθυνη τμήματος σε αλυσίδα καταστημάτων, Ελεύθερος Επαγγελματίας. τ. Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Χαϊδαρίου , Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου στο Χαϊδάρι, τ. μέλος των Σχολικών επιτροπών στο Δήμο Χαϊδαρίου, Υπεύθυνη διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος Rugby.

ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Αλέξης Κακαΐτσας γεννήθηκε το 1990 και κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακό στην οικονομική και διοίκηση. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της ενέργειας και ειδικότερα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Ελένη Καλιακμάνη γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει καταγωγή από τη Μυρτιά Αγρινίου και το Βουργαρέλι Άρτας. Μεγάλωσε στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Τελείωσε το 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου και σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται σε δημόσια Δημοτικά σχολεία. Έχει διδάξει σε σχολεία της Μεσσηνίας, του Πειραιά και από το 2022 εργάζεται στο 8ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου. Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Το Χαϊδάρι Ψηλά”.

ΚΑΛΟΓΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Είναι Τεχνολόγος Ιχθυολόγος (MSc) , απόφοιτος του ΤΕΙ Ηπείρου, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων (ΠΑΣΤΙ) και κάτοχος μεταπτυχιακούδιπλώματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τη συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη. 

Ήταν επί σειρά ετών, μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαϊδαρίου. Είναι κάτοχος διπλώματος χοροδιδασκαλίας, και κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, με έδρα το Χαϊδάρι. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου Χαϊδαρίου. 

Υποψήφιος διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ο Λευτέρης Καπετανάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο. Είναι επιχειρηματίας. .

Πρόεδρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου 25 χρόνια (1974-1997). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Ε.Π.Α.Ε.

Έχει διατελέσει σε πολλές εκλογικές περιόδους Δημοτικός Σύμβουλος,  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου,  Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Χ., Πρόεδρος της Δ.Ε.Δ.Χ.

Είναι πρόεδρος στον Σύλλογο καταστηματαρχών Τουριστικών περιοχών Αθήνας και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας καταστηματαρχών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΠΡΟΪΣΤ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΗ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι, έχει χιώτικη καταγωγή. Ο πατέρας της, Νικόλαος Καπετάνος ήταν από το Πυργί τηςΧίου κ η μητέρα της Σταυρούλα Μποκολίνη από το Τρίκορφο Δωρίδας.

Μεγάλωσε στο κέντρο Χαϊδαρίου κ αργότερα μετακόμισε στο Δάσος.

Αποφοίτησε από το 3 ον Γενικό Λύκειο Δασούς Χαϊδαρίου κ συνέχισε τις σπουδές της στις Αεροπορικές Επιχειρήσεις- Διοίκηση Επιχειρήσεων .

Εργάζεται από το 1993 στη ΔΕΗ Α.Ε με επαγγελματική κατάρτιση σε θέματα Εμπορικής Εξυπηρέτησης Καταναλωτών Χαμηλής Τάσης. Σήμερα είναι Προϊσταμένη Καταστήματος. 

Γνωρίζει αγγλικά.

Είναι Εκλεγμένη από το 2010 στην Ένωση Διοικητικού κ Οικονομικού Προσωπικού ΕΔΟΠ ΔΕΗ. Το 2014-2019 ήταν μέλος της δευτεροβάθμιας  σχολικής επιτροπής δήμου Χαϊδαρίου.

Συμμετέχει στον Πολιτιστικό κ Φυσιολατρικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ Α.Ε και στο Σύλλογο Πυργούσων Aττικής ’’ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ’’.

ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ  

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Νικόλας Καραβίτης, είναι γέννημα θρέμμα Δαφνιώτης, έχει φοιτήσει στο 6ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Έχει πτυχίο στην Χρηματοοικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο στην επιχειρηματική τεχνολογία της πληροφορικής από Αγγλικό Πανεπιστήμιο (University of Sunderland). Είναι παντρεμένος με τη Μαία Γραμματικού Σοφία και έχουν 2 παιδιά, τον Πέτρο (17 ετών) και τη Μαριέμμα (16 ετών). Εργάστηκε στο παρελθόν σε 2 Γαλλικές Τράπεζες και σήμερα είναι στην Επιχειρηματική Μονάδα Συστημάτων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Έχει διατελέσει σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και Γυμνάσιου και είναι εν ενέργεια Πρόεδρος του Συλλόγου του 1ου Λυκείου. Είναι Γενικός Αρχηγός στον Αθλητικό Όμιλο Χαϊδαρίου που προσφάτως στέφθηκε Πρωταθλητής Α’ Αθηνών

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1975 όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ιουλιέτα  Παπαμιχαήλ, οδοντίατρο  και έχουν δυο παιδιά. Αποφοίτησε το 1992 από το 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου και στην συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το έτος 2002 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (master) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στον Δομοστατικό Σχεδιασμό και Ανάλυση Κατασκευών. Το 2010 απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην επιστημονική περιοχή του Οπλισμένου Σκυροδέματος. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο εργαστήριο Δομικής Μηχανικής και Στοιχείων Τεχνικών Έργων, και έχει ενεργή διδακτική και ερευνητική δραστηριότητα. Επιστημονικά άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Χαϊδάρι Ξανά.  Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 

Η Ελισάβετ Καστρίσιου είναι Χαϊδαριώτισσα. Γεννήθηκε το 1997 και σπούδασε Τουρκικές και Ασιατικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατηρεί κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων στο Χαϊδάρι. Είναι εθελόντρια σε φιλοζωικές οργανώσεις.

ΚΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε στη Χαλανδρίτσα Αχαϊας το 1967. Είναι έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών και κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1993. Έχει αποφοιτήσει από τη «Σιβιτανείδιο Σχολή» και από Τεχνικό Λύκειο, στο

Ηλεκτρολογικό Τμήμα με κατεύθυνση ηλεκτρολογικών οικιακών και βιομηχανικών συσκευών και εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι ενεργό μέλος στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (Σ.Ε.Κ.Η.Α.) και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ίδιου Συνδέσμου.

Έχει αναπτύξει κοινωνική δράση ως ιδρυτικό μέλος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάτω Αφαίας – Σκαραμαγκά όπου είναι μέλος του ΔΣ κατέχοντας τη θέση του  Ταμία. 

ΚΕΝΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

συντ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 

Ο Γιάννης Κέντρης γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1961 , όπου και κατοικεί , συγκεκριμένα στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου.

Φοίτησε στο 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών , ενώ ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει συγγράψει 5 επιστημονικά έργα. Μιλάει Ιταλικά και Αγγλικά. Είναι τακτικό μέλος του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Πολιτισμού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Νισυριακών Μελετών που εδρεύει στην Αθήνα. Διετέλεσε μέλος του δ.σ. ΚΕΚ ΕΛΤΑ την περίοδο 2008 – 2009 καθώς και του ΟΣΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Συνταξιούχος Καθηγητής Θεολογίας. Διετέλεσε Διευθυντής στο 8ο ΓΕΛ Περιστερίου. Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Χαϊδαρίου από το 2007 μέχρι  σήμερα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Πρασίνου και Περιβάλλοντος από το 2007 έως και το 2013. Από το 2021 μέχρι σήμερα είναι  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κοινόχρηστων Χώρων.

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Θεολογίας – Διευθύντρια του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου Μαρία Καλογερά , με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε(5) αγόρια.

ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) 

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, μεγάλωσε και τελείωσε τις μαθητικές του σπουδές στο Χαϊδάρι.

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1987, ως Ανθλγος Πεζικού.

Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Τζεμανακη, εκπαιδευτικό,  έχουν δύο παιδιά την Κωνσταντίνα και τον Δημήτρη και κατοικούμε στο Χαϊδάρι.

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής υου καριέρας διετέλεσε Διοικητής διαφόρων στρατιωτικών μονάδων.

Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και σχολείων .

Άριστος γνώστης αγγλικής γλώσσας.

Αποστρατεύτηκε με τον Βαθμό του Ταξιάρχου 

ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΗΓΟΣ 

Γεννήθηκε το 1975 στη συνοικία της Αγίας Γρηγορούσας, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι Τεχνολόγος Ναυπηγός με μετεκπαίδευση στη Γερμανία στον τομέα της κατασκευής υποβρυχίων και εργάζεται στα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Είναι έγγαμος και έχει μια κόρη.

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ στο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ 

Γεννήθηκε στη Γερμανία και ζει στο Χαϊδάρι από το 1982. Είναι πτυχιούχος στον τομέα της Χρηματοοικονομικής και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων. Αυτή την περίοδο παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης του ΠΑΔΑ «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική». Εργάζεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το 2005 και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ως προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών, σε μονάδες οικονομικής διαχείρισης και σε θέση εσωτερικού ελεγκτή. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και μέλος του ΔΣ της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

ΛΑΛΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΛΥΠΤΗΣ – ΧΑΡΑΚΤΗΣ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι. Σπούδασε στην ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΑΣΚΤ) (1974-84) με υποτροφίες και επαίνους στα εργαστήρια.

Α’ ΠΤΥΧΙΟ Χαρακτικής με καθηγητή τον κ. Γραμματόπουλο.

Εργαστήριο γλυπτικής με καθηγητές τον κ.Νικολαϊδη και κ.Χουλιάρα.

Εργαστήριο ψηφιδωτού με εργασίες κατασκευής και συντήρησης ως ειδικός τεχνίτης στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, στη Χίο και στη Δήλο.

Εργαστήριο Εκμαγείων και Χύτευσης γλυπτών και το εργαστήριο Σκηνογραφίας με καθηγητή τον κ.Ζιάκα.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Ecole Νationale art applique et metier d’art.

Έχει πραγματοποιήσει τέσσερις Ατομικές  Εκθέσεις των έργων του:

Στη Γκαλερί “ΩΡΑ” το 1984, στη Γκαλερί “ΙΛΕΑΝΑ ΤΟΥΝΤΑ” 1989, στη Γκαλερί “ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ” (Πατρα) 1990,στη NATIONAL GALERIE (Βελιγράδι) 1995.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές Ομαδικές Εκθέσεις. 

Ως μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος συμμετέχει στις ομαδικές εκθέσεις που διοργανώνει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει δημιουργήσει Εικαστικές παρεμβάσεις στους εξής Δήμους: στο Δήμο Χαϊδαρίου για τα 200 χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης (1990), στα Πολιτιστικά δρώμενα Πηλίου το 1992, στο Δήμο Bor της Γιουγκοσλαβίας το 1995, στο Δήμο Χαϊδαρίου – Μονή Δαφνιού το 1997 Έργα του (χαρακτικά, γλυπτά, ψηφιδωτά, σχέδια, χρώματα κλπ.) βρίσκονται σε ιδιωτικές και κρατικές συλλογές, Υπουργεία, Πρεσβείες, Δήμους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό(Παρίσι, Σαντιάγο της Χιλής, Βελιγράδι, Εύβοια, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα.

Η προτομή του Γ. Καραϊσκάκη στην πλατεία Δημαρχείου αφιερωμένη στη μάχη του Χαϊδαρίου και το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης αφιερωμένο στα σημειώματα των 200  εκτελεσθέντων του Μπλοκ 15 στην περιοχή του Στρατοπέδου(πλατεία νεολαίας) είναι έργα του και βρίσκονται στην γενέτειρα πόλη μας το Χαϊδάρι. Δίδασκε επί 20 χρόνια  Γλυπτική και Χαρακτική στο Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Αιγάλεω. Το 2006 δημιούργησε το Εικαστικό Εργαστήριο Χαρακτικής του Δήμου Χαϊδαρίου, όπου δίδασκε έως το 2014.

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ (ΑΝΘΗ)  

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ 

Η Ανθή Λογοθέτη είναι Χαϊδαριώτισσα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο το 2002 και σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κοινωνική Καινοτομία και Στρατηγικές Ανάπτυξης» από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Αυτοδιοίκηση από τον Δήμο Χαϊδαρίου, το διάστημα 2009-2014. Από το 2018 εργάζεται ως Κοινωνιολόγος στον Δήμο Ασπροπύργου.

ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Εργάστηκε αρχικά ως ασφαλιστική σύμβουλος και στη συνέχεια ως τραπεζικό στέλεχος στην Eurobank Ergasias. Τα τελευταία 13 χρόνια εργάστηκε στο κατάστημα Χαϊδαρίου της Τράπεζας, καλύπτοντας τους περισσότερους τομείς ευθύνης. Είναι έγγαμη και έχει έναν γιό.

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε το 1984 και φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαϊδαρίου. Στα σχολικά του χρόνια ήταν μέλος της ομάδας κολύμβησης του ΔΑΟΧ όπου και εκπροσώπησε τον Δήμο Χαϊδαρίου σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις. Είναι απόφοιτος του βρετανικού πανεπιστημίου του Sunderland στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό τίτλο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση έκθεσης και συνεργείου αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά

ΜΗΛΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΩΡΛ

Γεννήθηκε το 1979 , μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο. Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Χριστίνα Κοντογιώργου και έχει 2 παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Σωτήρη. Είναι Ιατρός Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος. Έχει εργαστεί στα Νοσοκομεία Γ.Ν Τρικάλων, 251 Γ.Ν Α, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ΓΝΑ “Λαϊκό” καθώς και στο Κ.Υ Αιγάλεω. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω και παράλληλα είναι επιμελητής σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Είναι Χαϊδαριώτης και απόφοιτος του 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου. Είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής του ΑΕΙ-ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ με ειδικότητα στο μπάσκετ. Επίσης είναι πτυχιούχος ιδιωτικής σχολής στο Fitness και Aerobic. Είναι 47 ετών και εργάζεται εδώ και 21 χρόνια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μόνιμος καθηγητής φυσικής αγωγής. Έχει διατελέσει για χρόνια αθλητής μπάσκετ στη Δάφνη-Δαφνίου και ήταν υποψήφιος στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ παίδων και εφήβων. Έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ως προπονητής σε συλλόγους μπάσκετ και ως personal trainer σε επώνυμους πελάτες. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Μια κόρη που φοιτά στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έναν γιό 14 ετών. Η σύζυγος του δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα σε πολυεθνική ως υπάλληλος γραφείου στα logistics

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

Είναι Χαϊδαριώτης αρχιμάγειρας, πολυβραβευμένος (με πολλούς Χρυσούς Σκούφους, δύο φορές “Σεφ της Χρονιάς”, “Σεφ του Μέλλοντος” κ.ά.) και ακούραστος υπερασπιστής της ελληνικής γαστρονομίας και των ποιοτικών ντόπιων προϊόντων. Είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας, επαναφέροντας στα τραπέζια τα πιο απαιτητικά ξεχασμένα προϊόντα: χαρούπι, σταμναγκάθι, κρίταμο, κλπ.Δούλεψε στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας και ήταν σεφ της «Γιορτής» στο Χαϊδάρι.

Έχει ταξιδέψει σ’ όλες τις ηπείρους για να παρουσιάσει την τέχνη του, σε εστιατόρια στην Γαλλία, στην Ελβετία , στο Ντουμπάι, στο Μιλάνο, στη Νότια Αφρική, στην Αυστραλία, αλλά και στη Νέα Υόρκη στα Ηνωμένα Έθνη, στις σχολές Culinary Institute of America σε Νέα Υόρκη και Σικάγο και στην κορυφαία École Hôtelière de Lausanne. Σήμερα είναι Σεφ σύμβουλος σε πολλά εστιατόρια της χώρας, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο διοργανώνει κάθε χρόνο στους δρόμους ένα γιγάντιο τραπέζι με αποκλειστικά ντόπια προϊόντα. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά. Με την αφορμή αυτή, ξεκίνησε πριν 25 χρόνια μαθήματα μαγειρικής για παιδιά σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της κακής διατροφής. Συγγραφέας του βιβλίου “Τα καλύτερα μου” από τις εκδόσεις Καστανιώτη

ΜΠΙΖΟΥ – ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 

ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Κατάγεται από τη Μεσσηνία και ζει στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 12 ετών. Είναι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία, Πτυχιούχος Θεολογικής σχολής Αθηνών. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια σύγχρονης προσέγγισης του σχολείου, καθώς επίσης σε συνέδρια με θεματικές την ψυχολογία των εφήβων και τη συμβουλευτική.

ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 

ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ

Χαϊδαριώτης με Φωκιανές ρίζες. Δημοτικός Σύμβουλος από το 1998 μέχρι το 2019. Το 1998-2006 διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΑΟΧ, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας 2012-2014. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου στις εκλογές του 2014. Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα συνεργάτης του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση Εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος πληροφορικής του Πανεπιστημιακού κολλεγίου Greenwich του Λονδίνου. Εργάστηκε επί τριάντα έξι έτη σε μεγάλη ελληνική εταιρεία, όπου έφτασε μέχρι ανώτερες θέσεις. Έχει παρακολουθήσει οικονομικά επί δύο έτη στην Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Ζει μόνιμα στο Χαϊδάρι από το 1992. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

ΠΑΛΑΝΤΖΑ  ΜΑΡΙΑ 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε στην περιοχή του Ολύμπου και κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1977. Σπούδασε Ναυτιλιακά και Λογιστική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Αρθρογραφεί κατά διαστήματα στον τοπικό Τύπο με θέματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της χορωδίας του Δήμου. Έχει 2 γιούς, αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, και 4 εγγόνια.

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ 

ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ 

Είναι Χαϊδαριώτης και η οικογένεια του έχει παράδοση επαγγελματικής ενασχόλησης με τα λογιστικά από το 1968. Διατηρεί το παλαιότερο φοροτεχνικό γραφείο στο Χαϊδάρι, το οποίο ξεκίνησε ο πατέρας του και συνεχίζουν ο ίδιος και ώς τρίτη γενιά ο γιος του Γιάννης που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο δεύτερος γιος του είναι στις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου από πολύ μικρή ηλικία. Ο Σωτήρης Παπαϊωάννου έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Χαϊδαρίου από το 2016 έως και σήμερα.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 

ΕΜΠΟΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω και κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι με τον σύζυγό της, τα δυο της παιδιά και τα εγγόνια της. Είναι πτυχιούχος (έτους 2016) Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής πρακτικής και γευσιγνωσίας καθώς και μαθήματα Διατροφής και Ευεξίας στο τμήμα Αθηνών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.


Έχει ολοκληρώσει κύκλους σεμιναρίων περί δημιουργικής προσέγγισης της παιδικής λογοτεχνίας αλλά και δημιουργικής γραφής μυθιστορήματος-διηγήματος-νουβέλας και πιο εξειδικευμένα πάνω σε θέματα γαστρονομίας.

Είναι ακόμη απόφοιτος ελευθέρων σπουδών Αισθητικής και διατήρησε κατάστημα ομορφιάς για 10 χρόνια.

Επί δύο έτη (2020-2021) παρακολούθησε μαθήματα Εργοθεραπείας και Μαγειρικής στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Σήμερα, κάνει την πρακτική της στην Εργοθεραπεία στο Σωματείο Ερμής.

Υπήρξε ενεργό μέλος επί σειρά ετών σε συλλόγους ατόμων με ειδικές ανάγκες καθώς και σε προγράμματα αγωγής, υγείας, ταυτότητας και αυτοεκτίμησης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου το 2010 με τίμησε με το βραβείο «Γυναίκα της χρονιάς» για την κοινωνική προσφορά στην πόλη μας.


Γράφω συνταγές μαγειρικής σε τοπικές εφημερίδες , έχει παρουσιάσει συνταγές μαγειρικής στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.  Ήταν  ραδιοφωνική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο www.syzefxi.gr/ παρουσιάζοντας την εκπομπή «Στην κουζίνα με την Αντωνία»

Το 2011 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τον τίτλο «Φοιτήτρια και στη μαγειρική – συνταγές έως 30’» και 10 χρόνια αργότερα το βιβλίο «Γυναίκες της οδού Θεμιστοκλέους», ένα έργο που συνδυάζει το μυθιστόρημα με τη μαγειρική.

Διατηρεί  το blog  www.kokkinopipero.gr  και το facebook group «Συνταγές Μαγειρικής – Kokkinopipero.gr». 

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1966 και κατοικεί στο Χαϊδάρι.

Έχει δίπλωμα Β. λογιστή και γραμματειακής υποστήριξης.

Εργάσθηκε ως υπεύθυνη διαφημιστικού τμήματος και μικρών αγγελιών γνωστής εφημερίδας.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας ασχολήθηκε με καταστήματα αρτοποιίας και μαζικής εστίασης.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι παντρεμένη με τον Λεάκο Δημήτρη. Έχουν δύο παιδιά, τον Θάνο 29 χρονών και την Μαριαλένα 23 χρονών.

ΣΑΒΒΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ 

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΕΦΚΑ)

Γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι. Γονείς της ήταν ο Στυλιανός Σάββας και η Κωνσταντίνα Γιαχνή, πρόσφυγες από την Φώκαια της Μικράς Ασίας. Είναι υπάλληλος ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ) και υπηρετεί στο ΕΦΚΑ Αιγάλεω. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

ΣΜΑΪΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου και σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος με ειδικότητα στην επικοινωνία και την ψυχολογία. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στον Τραπεζικό χώρο. Κατοικεί στο Χαϊδάρι και έχει αναπτύξει εθελοντική φιλοζωική δράση.

ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το 3ο λύκειο Χαϊδαρίου το 2015. Στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Λήμνου, στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, από όπου και αποφοίτησε το 2021.

ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ 

ΙΑΤΡΟΣ  ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι.  Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο και σπούδασε στην Ιατρική Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία και εργάστηκε στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Ερρίκος Ντυνάν, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Brugmann των Βρυξελλών και στο Νοσοκομείο St Anne – St Remi των Βρυξελλών, όπου διετέλεσε Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής. Σήμερα εργάζεται σε ιατρική κλινική του Πειραιά. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

ΤΕΡΜΙΝΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔ ΣΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (ΕΜΠ)

Γεννήθηκε το 1992 και κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Είναι κόρη του ιατρού Τζιοβάννι Τέρμινε. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα της Επιστήμης των υλικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον προσανατολίζεται στη νανοτεχνολογία και τα “έξυπνα” υλικά. Τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιείται, ως ερευνήτρια στους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ και παράλληλα εκπονεί την διδακτορική διατριβή της στον τομέα της νανοτεχνολογίας.

ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)  

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Χαϊδαρίου. Στα νεανικά της χρόνια είχε ενεργή αθλητική δράση, κυρίως ως αθλήτρια στίβου με τον Αθλητικό Όμιλο Χαϊδαρίου. Εργάστηκε για 10 χρόνια στο διαγνωστικό κέντρο Ασκληπιός, ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Ιατρικός Επισκέπτης και από το 2008 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος. Παράλληλα, σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου από το οποίο αποφοίτησε το 2022.

ΤΖΙΑΜΑΛΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου και στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σήμερα διατηρεί κατάστημα πώλησης προϊόντων υγείας και ομορφιάς στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

Γεννήθηκε το 1986 στο Χαϊδάρι, όπου μεγάλωσε και διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Κατάγεται από την Λαμία και τη Βόρεια Εύβοια. Αποφοίτησε το 2004 από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Χαϊδαρίου. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή των Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA Graduate Business School, αποκτώντας ειδίκευση σε θέματα εταιρικού και χρηματοοικονομικού δικαίου. Παράλληλα το 2019 αποφοίτησε και από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Έκανε την πρακτική του άσκηση στη νομική υπηρεσία του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) ενώ κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας παρείχε τις υπηρεσίες του στη νομική υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρώντας τα δικά του δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Χαϊδάρι με ειδίκευση σε υποθέσεις αστικού, ποινικού, εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου.
Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου. Το 2019-2021 διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 

ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι. Είναι κόρη του Σταμάτη Τσιμικλή και της Μαρίας Αναγνώστου – Τσιμικλή. Ασχολήθηκε με την κολύμβηση και ήταν μέλος στο αγωνιστικό τμήμα της τότε Δάφνης (σημερινής Α.Ε. Χαϊδαρίου). Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου και σπούδασε αισθητικός και βοηθός φαρμακείου. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται ως βοηθός φαρμακείου. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 

Έχει  καταγωγή από την Τήνο. Είναι μηχανολόγος και δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου, επί σειρά ετών επίσημος συνεργάτης γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι παντρεμένος έχει μια κόρη, τελειόφοιτο Βιοτεχνολογίας  του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 

DJ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι.

Αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο. Εδώ και 35 χρόνια εργάζεται ως DJ και παράλληλα διατηρεί εμπορικό κατάστημα στο Χαϊδάρι. Έχει συνεργαστεί ως DJ με τα μεγαλύτερα καταστήματα αναψυχής της πόλης. Συμμετέχει μέχρι σήμερα στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων από σχολεία και κοινωνικούς φορείς του Χαϊδαρίου. Είναι ανιψιός του Κώστα Φραντζόλα, που διετέλεσε για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ. Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 και το 2010.

ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ – ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΕΦΑΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στη Γρηγορούσα. Είναι μητέρα δυο παιδιών. Η αγάπη της για τον αθλητισμό την οδήγησε από πολύ μικρή ηλικία στον στίβο και στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου. Υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400m και 400m με εμπόδια. Είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Κλασικός Αθλητισμός –Δρόμοι.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1994 και κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Είναι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας, με εξειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδικής Αγωγής για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στον προφορικό και γραπτό λόγο. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως φιλόλογος.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννημένος στο Αμαρούσιο Αττικής και κάτοικος Χαϊδαρίου. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Φαρμακευτική σχολή  του Ουρμπίνο “CARLO BO” στην Ιταλία. Γνώση Αγγλικών και Ιταλικών. Καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είναι Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου. 

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΣ / ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω και κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1972. Η ενασχόληση του με τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Χαϊδαρίου αρχίζει με τη λειτουργία της ΑΝΟΙΞΗΣ ως πολιτιστικό κέντρο, τη δημιουργία των Μουσικών Τμημάτων και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Είναι  κιθαρίστας και συνθέτης. Είναι ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που εκπροσωπεί διεθνώς την αμερικάνικη Benedetto Guitars ενώ η συνθετική του άποψη έχει χαρακτηρισθεί ως “Jazz Guitar Grecian Style”. 

Συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των Benedetto Players οι οποίοι συμμετέχουν με σεμινάρια σε μερικές από τις πιο γνωστές μουσικές σχολές και δίνουν συναυλίες σε διεθνείς εκθέσεις και festivals. 

Σπούδασε στο Anglia (Ruskin) Polytechnic/University στο Cambridge και συμμετείχε ως κιθαρίστας στην APU Jazz Orchestra σε ηχογραφήσεις και συναυλίες.  Με το προσωπικό του σχήμα Cosmic Band   παρουσίασε δικές του συνθέσεις σε κονσέρτα στο Λονδίνο και κυκλοφόρησε τα προσωπικά του άλμπουμς “Kalesma– Lefteris Christofis with British Friends” (1998) και “Mythoplasia” (1996).

Συμμετείχε ως κιθαρίστας και ενορχηστρωτής στο project  ‘One Olympics’ of the Magnetics Poets που παρουσιάσθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2006 στο Torino.Το τρίτο του άλμπουμ Nous Icons” με τη συμμετοχή του Paul Wertico  (7 Grammy Awards) ως ντράμερ και παραγωγός, εκδόθηκε από την Blue Note Records.

To 2005 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Nous Icons” από την Blue Note Records και το 2017 κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ του “ManΤis” ενώ έχει συνεργασθεί με τους Paul Wertico, Jeff Berlin, Chico Freeman, Barbara Unger, Howard Paul, Pete Lewinson, Dominique Di Piazza, James Mack, Julian Landymore, James Hayden, Jacques Marugg, Chris Dagley και αρκετούς Έλληνες διεθνούς φήμης μουσικούς.

Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Music Center Athens – Aίθουσα Μουσικής. Έχει συνεργασθεί με το Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανάς και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Aπό τον Δεκέμβριο του 2017, είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του νέου τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café όπου προάγει τη δημιουργία της ελληνικής τζαζ σκηνής και όχι μόνο,  προσελκύοντας κοινό από όλη την Αθήνα.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Είναι Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στην μελέτη σύνθετων μεταλλικών και συμβατικών κτιρίων. Γεννήθηκε το 1979 στο Χαϊδάρι, όπου ζει και εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Τσέτσο, ελεύθερο επαγγελματία και μητέρα δύο κοριτσιών. Από το 2019 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου. Από το 2019 μέχρι το 2021 διατέλεσε εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στην συντήρηση δημοτικών και σχολικών κτηρίων. Από το  2021 μέχρι σήμερα είναι  Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας, συντήρησης σχολικών-δημοτικών κτηρίων και δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών.